Facebook Pixel Premier League: Έγινε το μεγάλο "μπαμ": Επίσημη μεταγραφάρα που... τρελαίνει την Ευρώπη - 100 εκατομμύρια ευρώ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-10 17:44:00

Έγινε το μεγάλο "μπαμ": Επίσημη μεταγραφάρα που... τρελαίνει την Ευρώπη - 100 εκατομμύρια ευρώ!

Sportdog Team
Έγινε το μεγάλο "μπαμ": Επίσημη μεταγραφάρα που... τρελαίνει την Ευρώπη - 100 εκατομμύρια ευρώ!

"Σεισμός" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από τη συμφωνία που ανακοινώθηκε!

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ από τη Ντόρτμουντ!

Ο Νορβηγός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα μέχρι το 2027, σε μια μεταγραφή που θα κοστίσει στην πρωταθλήτρια Αγγλίας περίπου 100.000.000 ευρώ συνολικά.

«Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχουμε καταλήξει σε κατ' αρχήν συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του επιθετικού Έρλινγκ Χάαλαντ στον σύλλογο την 1η Ιουλίου 2022. Η μεταγραφή παραμένει υπό την επιφύλαξη οριστικοποίησης των όρων της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση.

Οι «πολίτες» έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και έδωσαν 75 εκατομμύρια ευρώ στην Ντόρτμουντ για να σπάσουν τη ρήτρα του Χάαλαντ, ενώ το συνολικό κόστος μεταγραφής μπορεί να φτάσει τα 100 εκατ. ευρώ μαζί με την προμήθεια του ατζέντη και τα μπόνους για την επίτευξη στόχων.

Ο Νορβηγός φορ θα παίρνει 465 χιλιάδες ευρώ το μήνα, συμβόλαιο παρόμοιο με του Κέβιν Ντε Μπρόινε που είναι το μεγαλύτερο στη Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μία… ανάσα από ΑΕΚ ο Ελμάς - Παίκτης 25 εκατ., χάθηκε για 200.000 - Δεν το είπαν σε Μελισσανίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags