Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου - Σύνθημα επιστροφής στις νίκες για ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-11 00:40:00

Το πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου - Σύνθημα επιστροφής στις νίκες για ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου - Σύνθημα επιστροφής στις νίκες για ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα αφύπνισης έστειλε ο Ρουμάνος τεχνικός προς του παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά με στόχο την επιστροφή της ομάδας στη νίκη αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Άρη.

ΠΑΟΚ: Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν, όμως ενόψει των υπόλοιπων αγώνων για τα play off της Super League, αλλά του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ο Ραζβάν Λουτσέσκου έστειλε... μήνυμα αφύπνισης ώστε οι πάντες να δώσουν τα πάντα για να επιστρέψουν στις νίκες.

«Ήδη είχαμε μία συνάντηση στα αποδυτήρια με τους παίκτες που είναι εδώ και μιλήσαμε για την πορεία μας ως εδώ, για το τι χτίσαμε, για το τι ρισκάρουμε τώρα. Ο καθένας τώρα πρέπει να βγάλει το 200%, να παλέψει κόντρα στην πνευματική του κούραση γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Αν θέλουμε να έχουμε μία καλή κι επιτυχημένη σεζόν, πρέπει να τερματίσουμε πια σε καλή θέση στο πρωτάθλημα και να κερδίσουμε το κύπελλο. Είναι σημαντικό ο καθένας ξεχωριστά να αντιδράσει. Δεν θέλω να μιλήσω για το αν θα χαθεί η δεύτερη θέση, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Είναι στο χέρι μας να παίξουμε, να παλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε. Να τα δώσουμε όλα και βήμα βήμα να έρθουν κι αυτοί που είναι εκτός τώρα και να έχουμε έτσι περισσότερες πιθανότητες διαφορετικής διαχείρισης, κυρίως κατά τη διάρκεια των αγώνων», αναφέρει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags