Facebook Pixel Πάμπλο Γκαρσία - ΠΑΟΚ: Απόφαση Σαββίδη για Γκαρσία - "Χοντρό θέμα" με Λουτσέσκου - Οι 350.000 και η συνάντηση με Μπότο
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-11 10:00:00

Απόφαση Σαββίδη για Γκαρσία - "Χοντρό θέμα" με Λουτσέσκου - Οι 350.000 και η συνάντηση με Μπότο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απόφαση Σαββίδη για Γκαρσία - "Χοντρό θέμα" με Λουτσέσκου - Οι 350.000 και η συνάντηση με Μπότο

Θα παραμείνει ο Πάμπλο στην Τούμπα και ποιο το μεγάλο πρόβλημα. Ο Ουρουγουανός δέχθηκε τον... υποβιβασμό το καλοκαίρι στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, όμως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Ο Ιβάν θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του, ωστόσο νωρίτερα θα γίνει μία προσπάθεια να λυθούν όσα σοβαρά ζητήματα έχουν προκύψει με τον Ραζβάν!
 

Ιδιαίτερη ήταν η δεύτερη θητεία του Πάμπλο Γκαρσία στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στη β’ ομάδα, δεδομένου ότι (παρα τα αντιθέτως λεγόμενα τον πρώτο καιρό!) ο Ουρουγουανός προπονητής αφοσιώθηκε στη δουλειά του, αν και τα αποτελέσματα δεν τον δικαίωσαν στο γήπεδο, λόγω και των πάρα πολλών προβλημάτων που αντιμετώπισαν σε όλη τη σεζόν οι «ασπρόμαυροι».

Μπορεί ο Ουρουγουανός να ξενέρωσε που δεν συνέχισε στην πρώτη ομάδα, μετά από την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η παρουσία του Πάμπλο στον ΠΑΟΚ β΄ συνοδεύεται από αδιαφορία ή κάποιου τύπου διεκπαιρεωτισμό.

Ο πεπειραμένος τεχνικός είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του, κατά γενική ομολογία τα πήγε αρκετά καλά, και στο τέλος της σεζόν αναμένεται να φανεί αν θα συνεχίσει ή όχι στην ομάδα. Γιατί το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι ήταν για έναν χρόνο και, ακόμα, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με το μέλλον του.

Η λογική λέει ότι θα παραμείνει, αλλά δεν είναι δεδομένο. Γιατί υπάρχει σενάριο από τη Θεσσαλονίκη που αναφέρει ότι θα "γίνει κουβέντα για την ανανέωση". Δεν είναι δεδομένη, δηλαδή!

Το συμβόλαιό του πάντως, δεν είναι μικρό αφού φτάνει τις 350.000 ευρώ, καθώς έχει συνεχίσει με την αύξηση που είχε όταν ανέλαβε την πρώτη ομάδα (αρχικά, ως προπονητής στην υποδομή, λάμβανε 200.000 ευρώ τον χρόνο). Παρόλα αυτά, δεν φαίνεται να υπάρχει οικονομικό το θέμα, δηλαδή, καθώς ναι μεν είναι ακριβοπληρωμένος για τη Σούπερ Λιγκ 2, αλλά δεν έχει κάποιο σούπερ δαπανηρό συμβόλαιο για την ομάδα του Ιβάν Σαββίδη.

Μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένουν οι κακές σχέσεις του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το γεγονός πως δεν έχουν καμία επαφή, που θα έπρεπε αφού η δεύτερη ομάδα πρέπει να συνεργάζεται άψογα με την πρώτη. Η έλευση του Ζοσέ Μπότο δεν έχει βοηθήσει ώστε να υπάρξει κάποια εξέλιξη και σίγουρα το καλοκαίρι θα γίνει προσπάθεια για να υπάρξει ένα καλύτερο κλίμα και έστω μία συνάντηση των τριών ανδρών.

Μπορεί να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο ο Γκαρσία; Πολύ δύσκολο. Αλλά το γεγονός ότι η παραμονή του δεν είναι δεδομένη, δείχνει πολλά...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δηλώσεις... βόμβα Βελόπουλου για ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags