Facebook Pixel Άρης: Έσκασε πριν τον "τελικό" με ΑΕΚ - Αποχωρεί ξένος παίκτης του Άρη - Το ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-14 16:52:00

Έσκασε πριν τον "τελικό" με ΑΕΚ - Αποχωρεί ξένος του Άρη - Το ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε πριν τον "τελικό" με ΑΕΚ - Αποχωρεί ξένος του Άρη - Το ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες πριν τον πολύ σημαντικό αγώνα των Κίτρινων με την Ένωση που θα κρίνει κατά πολύ ποια ομάδα θα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν ξένος παίκτης της ομάδας ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Εμάνουελ Σάκιτς: Την αποχώρησή του από τον Άρη, μετά από δύο χρόνια παρουσίας, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης ο Αυστριακός αμυντικός που έφτασε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2020 και μέτρησε 53 συμμετοχές, γράφοντας χαρακτηριστικά «Το τελευταίο μου παιχνίδι στο σπίτι (σ.σ. εννοώντας το Κλεάνθης Βικελίδης) απόψε».

«Είμαι χαρούμενος που παίζουμε στην έδρα μας, γιατί θα έχουμε τους οπαδούς μας που θα μας στηρίξουν και θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, αν κάνουμε το παιχνίδι μας με ηρεμία, όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας, αλλά πρέπει να εστιάσουμε και στην επιθετική τους γραμμή, που είναι πολύ δυνατή, να τους περιορίσουμε και αν συμβεί αυτό, είμαι πολύ αισιόδοξος.

Ολη η σεζόν ήταν περίεργη, όχι μόνο από τα δικά μας σκαμπανεβάσματα, αλλά και από όλα όσα συνέβησαν αυτή τη χρονιά. Πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, καθώς οι φίλαθλοι είναι ικανοποιημένοι μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και ανυπομονώ για να πετύχουμε το στόχο μας», είπε στην κάμερα της NOVA ο Εμάνουελ Σάκιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags