Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εξτρέμ ενός εκατομμυρίου για τον… νέο Ολυμπιακό - Τον "έκοψε" ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-15 21:49:00

Εξτρέμ ενός εκατομμυρίου για τον… νέο Ολυμπιακό - Τον "έκοψε" ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Εξτρέμ ενός εκατομμυρίου για τον… νέο Ολυμπιακό - Τον "έκοψε" ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Γιατί δεν φόρεσε τα πράσινα και το τρομερό τουρνουά δίπλα στον Μαχρέζ. Ποιος είναι ο παίκτης που έχει προταθεί και απασχολεί σοβαρά τους Πειραιώτες για την επόμενη σεζόν, η ποιότητά του που θα κάνει τη διαφορά και ποιον παίκτη θα οδηγήσει... εκτός ομάδας.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Γιουσέφ Μπελαϊλί είναι το νέο όνομα που "παίζει" δυνατά στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, με δημοσιεύματα να παρουσιάζουν τον Αλγερινό διεθνή ως μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών.

Ο μεσοεπιθετικός της Μπρεστ έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2022, ωστόσο σε αυτό προβλέπεται οψιόν ανανέωσης για τρία χρόνια. Ο Μπελαϊλί αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, θέση στην οποία ο Ολυμπιακός δεδομένα χρειάζεται ενίσχυση αφού η μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου αποδείχθηκε πλήρως αποτυχημένη. Μπορεί πάντως να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά να παίξει και λίγο πιο πίσω, σε ρόλο "δεκαριού".

Ο 30χρονος άσος αποτελεί σημαντικό στέλεχος της Εθνικής Αλγερίας και μάλιστα ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2019. Ο Μπελαϊλί σημείωσε δύο γκολ στη διοργάνωση και ήταν βασικός ως δεύτερος επιθετικός, με τον σούπερ σταρ της Αλγερίας, Ριάντ Μαχρέζ, να πρωταγωνιστεί στο δεξί άκρο.

Έξι γκολ και 18 ασίστ είναι ο συνολικός απολογισμός του παίκτη σε 35 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα, ενώ τη φετινή σεζόν μέτρησε 4 γκολ και 2 για λογαριασμό της Μπρεστ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Το βιογραφικό του είναι εξαιρετικό και με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του τελειώνει, καταλαβαίνει κανείς ότι η ζήτηση για τον Μπελαϊλί θα είναι μεγάλη.



Υπάρχει ωστόσο και ένα "καμπανάκι" για την περίπτωση του Αλγερινού άσου και αυτό δεν είναι άλλο από τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή.

Αυτό προκύπτει από πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Μπελαϊλί είχε εξεταστεί σοβαρά από τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιανουάριο, προτού υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μπρεστ.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός φέρεται να "κόπηκε" από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς επειδή ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού εξέφρασε σοβαρούς ενδοιασμούς για τον χαρακτήρα του Μπελαϊλί, εκτιμώντας ότι ενδέχεται να αποτελέσει πρόβλημα για την ομάδα.

Παράλληλα, έπαιξε σημαντικό ρόλο ότι ο Αλγερινός φέρεται να ζήτησε συμβόλαιο με αποδοχές ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως. Απαιτήσεις που λογικά θα κληθεί να καλύψει και ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που αποφασίσει να προχωρήσει την υπόθεση του εξτρέμ της Μπρεστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσεις χωρίς συναίσθημα - Τι θα γίνει με Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά - Ξεχνούν το -19 στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags