Facebook Pixel Αμρ Ουάρντα - Super League: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Ουάρντα - "Παιχνίδι" με δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες - Πρόταση έκπληξη
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-17 10:00:00

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Ουάρντα - "Παιχνίδι" με δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες - Πρόταση έκπληξη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτό είναι το συμβόλαιο του Ουάρντα - "Παιχνίδι" με δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες - Πρόταση έκπληξη!

Ποιος κόουτς τον απέρριψε και οι πληροφορίες για μεγάλη ανατροπή! Ο Αιγύπτιος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, έχει προταθεί σχεδόν σε όλους, ενώ έχει προχωρήσει και σε συζητήσεις με κάποιους από τους Big-4. Πόσα χρήματα ζητάει για να υπογράψει και πού μπορεί να τα βρει;

Πρόσωπο των ημερών είναι αυτό το διάστημα στην Κύπρο ο Αμρ Ουάρντα, καθώς βγήκε mvp του κυπριακού πρωταθλήματος - Και, μάλιστα, έκανε δηλώσεις για τον ΠΑΟΚ και τον λόγο που αποχώρησε από τον Δικέφαλο.

Η κουβέντα που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα αφορά το μέλλον του, καθώς το συμβόλαιό του με την Ανόρθωση ολοκληρώνεται και, προφανώς μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αιγύπτιος άσος όντως έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση, παρά την έντονη φημολογία πως έχει ήδη υπογράψει. Το κασέ του βρίσκεται στις 400.000 ευρώ αλλά ο Ουάρντα φαίνεται ότι θέλει να το κάνει 400 plus, σε διετές συμβόλαιο.

Γιατί, για την ιστορία, από την Ελλάδα υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον από τον Άρη (κάποιοι επιμένουν πως έχει ήδη συμφωνήσει!), αλλά οι Κίτρινοι όπως σας έχει αποκαλύψει ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr, ετοιμάζονται φέτος να ρίξουν το μπάτζετ τους και πολύ-πολύ δύσκολα θα προκύψει νέο συμβόλαιο πάνω από 250.000 ευρώ.

Παράλληλα, ο παίκτης έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει εξετάσει την περίπτωσή του και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να απασχολήσει σοβαρά.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για εξτρεμοδεκάρι, θέση στην οποία μπορεί με άνεση να ανταποκριθεί ο Ουάρντα, έχει επίσης προταθεί, όμως με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο, είναι σχεδόν απίθανο να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Γι’ αυτό μάλλον και η πλευρά του ποδοσφαιριστή ψάχνουν κι αλλού το διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές άνω των 800.000 ευρώ και φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία (αλλά και το Κατάρ!) που πολύ δύσκολα θα περιμένει για καιρό χωρίς να του καταθέσει πρόταση που θα καλύπτει τις οικονομικές φιλοδοξίες του...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ ενός εκατομμυρίου για τον… νέο Ολυμπιακό - Τον "έκοψε" ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags