Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ντομινίκ Κοτάρσκι: Πρόταση ΠΑΟΚ για Κοτάρσκι - "Επαφές" Μπότο με Άγιαξ - Φέρνει δύο τερματοφύλακες στην Τούμπα!
| 2022-05-16 13:20:00

Πρόταση ΠΑΟΚ για Κοτάρσκι - "Επαφές" Μπότο με Άγιαξ - Φέρνει δύο τερματοφύλακες στην Τούμπα!

GOALάρες by Εvaggelistis
Πρόταση ΠΑΟΚ για Κοτάρσκι - "Επαφές" Μπότο με Άγιαξ - Φέρνει δύο τερματοφύλακες στην Τούμπα!

Αποκάλυψη Sportdog για το... κόλπο του Δικεφάλου με τον 22χρονο κίπερ! Στη Θεσσαλονίκη δεν περιμένουν να τελειώσει η σεζόν και... τρέχουν να κλείσουν από τώρα το δίδυμο των τερματοφυλάκων για την επόμενη σεζόν. Ποιος είναι ο... εκλεκτός και οι πρώτες διαπραγματεύσεις για την αγορά του.

Ένας ακόμη (σοβαρός) υποψήφιος τερματοφύλακας για τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου. 'Ενα ακόμη όνομα στην 6μελη short list του Ζοσέ Μπότο με κίπερς. Και δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν στο τέλος ο "δικέφαλος" αποκτήσει δυο, αντικαταστήσει δηλαδή το σημερινό βασικό του δίδυμο, Πασχαλάκη - Ζίφκοβιτς, των οποίων άλλωστε λήγουν τα συμβόλαια...

Ο "Ευαγγελιστής", λοιπόν, έμαθε από δυο διαφορετικές πήγες, από Κροατία και Πορτογαλία, πως ο Ζοσέ Μπότο έχει καταθέσει ήδη προσφορά για την αγορά του Ντομινίκ Κοτάρσκι!!

Μιλάμε για διεθνή (με την Ελπίδων) Κροάτη πορτιέρε, που μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο έκλεισε τα 22 του χρόνια, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον Άγιαξ στην Γκόριτσα (της πατρίδας του), με την οποία έχει καταγράψει την τρέχουσα σεζόν 27 συμμετοχές (8 clean seet).

O Koτάρσκι είναι προϊόν των Ακαδημιών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κι αγορά από τον 'Αγιαξ αντί 2.000.000 ευρώ τον Γενάρη του 2018! Η σημερινή χρηματιστηριακή του αξία είναι 1.200.000 ευρώ.

Η Γκόριτσα έχει συγκεκριμένο buy out απο τον Άγιαξ, αυτό προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί ο Ζοζέ Μπότο για να τον πάρει στην Τούμπα και σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες(80%) να τα καταφέρει και να γίνει παίκτης του "δικεφάλου" την νέα σεζόν!

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτος ή δεύτερος ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη - "Δόλιο" χτύπημα με Κούρτιτς - Αυτοί έκραζαν το… Μίλκο Cup

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags