Facebook Pixel AEK: "Τελεσίγραφο" οπαδών στα γραφεία - "Φύγετε από την ΑΕΚ μέχρι το βράδυ" - Συναγερμός για Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 15:14:00

"Τελεσίγραφο" οπαδών στα γραφεία - "Φύγετε από την ΑΕΚ μέχρι το βράδυ" - Συναγερμός για Ολυμπιακό

Sportdog Team
"Τελεσίγραφο" οπαδών στα γραφεία - "Φύγετε από την ΑΕΚ μέχρι το βράδυ" - Συναγερμός για Ολυμπιακό

Τι ζήτησαν οι οπαδοί να πουν τα στελέχη της ΠΑΕ στον Μελισσανίδη! "Μπαρούτι" μυρίζει η κατάσταση στην Ένωση και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, μετά και την επίσκεψη των οπαδών στο Μαρούσι.

Η ήττα από τον Άρη και η απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, έχει δημιουργήσει οργή στον κόσμο της ΑΕΚ.

Το βράδυ του Σαββάτου υπήρξαν αποδοκιμασίες σε αεροδρόμια Θεσσαλονίκης και Αθήνας, αλλά και επίσκεψη στα Σπάτα, όπου ζήτησαν να μιλήσουν με τους αρχηγούς, όμως Πέτρος Μάνταλος και Γιώργος Τζαβέλας… κρύφτηκαν και έστειλαν τον Σέρχιο Αραούχο.

Τη δεύτερα λοιπόν, υπήρξε επίσκεψη των οπαδών στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την πορεία της ομάδας, ζήτησαν εξηγήσει για τη φετινή πορεία και παραιτήσεις… εντός των επόμενων ωρών!

Λίγη ώρα μετά την άφιξη τους στο Μαρούσι κατέβηκαν να μιλήσουν μαζί τους ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ και ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου. Οι οπαδοί τους ζήτησαν να παραιτηθούν… άμεσα. Χαρακτηριστικά τους τόνισαν να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους μέχρι το βράδυ της Δευτέρας και να επιμείνουν σε αυτές, ακόμα και σε περίπτωση που δεν τις δεχθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η απογοήτευση των φίλων της ΑΕΚ είναι μεγάλη και υπάρχει αγωνία πως θα κυλήσει το αυριανό (20:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στα πλέι οφ της Super League…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags