Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Kάστρο" το ΟΑΚΑ στον τελικό ΠΑΟ - ΠΑΟΚ - Απίστευτα μέτρα ασφαλείας - Όλα όσα θα ισχύουν
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 19:37:00

"Kάστρο" το ΟΑΚΑ στον τελικό ΠΑΟ - ΠΑΟΚ - Απίστευτα μέτρα ασφαλείας - Όλα όσα θα ισχύουν

Sportdog Team
"Kάστρο" το ΟΑΚΑ στον τελικό ΠΑΟ - ΠΑΟΚ - Απίστευτα μέτρα ασφαλείας - Όλα όσα θα ισχύουν

Συνέντευξη έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος όπου και ενημέρωσε για τα μέτρα που θα ισχύουν το Σάββατο (21/5) στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά και του Παναθηναϊκού.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Δρακόντεια μέτρα έχουν ληφθεί για την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, με προσωποποιημένα εισιτήρια, ελέγχους ταυτοπροσωπίας και χρήση 40 καμερών ασφαλείας εντός και εκτός του γηπέδου, ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Έχω ζητήσει από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ την πλήρη εφαρμογή του νόμου. Πρώτον, τα εισιτήρια που θα διατεθούν θα γίνουν με πλήρη γνώση της ταυτότητας αυτών που θα τα πάρουν και θα τα μπουν στα γήπεδα. Συνεπώς, ένας έλεγχος που θα υποβάλλονται οι θεατές, θα είναι έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Εισιτήριο και επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, υποχρεωτικά. Δεύτερον, θα τηρηθεί πλήρως η χρήση των καμερών μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει στο ΟΑΚΑ, ένας αριθμός περί τις 40 κάμερες, τις οποίες θα διαχειριστούν αστυνομικοί σε συνεργασία με τους security τους σταδίου και του κέντρου επιχειρήσεων. Φυσικά θα υπάρξουν αυστηρότατοι έλεγχοι περιμετρικά και κινητοποίηση ικανής δύναμης της ΕΛ.ΑΣ.

Αυτό που θέλω να ζητήσω από τις δυο ομάδες, κι από τους χιλιάδες φιλάθλους, είναι να είναι υποδειγματικοί. Κι αυτή τη δύσκολη χρονιά που περάσαμε, με την δολοφονία του Άλκη στην Θεσσαλονίκη, που συγκλόνισε την Ελλάδα, να δώσουν ένα θετικό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία. Οι φίλαθλοι είναι εδώ, θα απολαύσουν το παιχνίδι, μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα θα βρεθούν μαζί οι φίλαθλοι διαφορετικών ομάδων, είναι αντίπαλοι στο γήπεδο, δεν είναι εχθροί στις εξέδρες», τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags