Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τεράστιες απουσίες για ΑΕΚ ενάντια στον Ολυμπιακό - Τουλάχιστον πέντε βασικοί νοκ άουτ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 20:05:00

Τεράστιες απουσίες για ΑΕΚ ενάντια στον Ολυμπιακό - Τουλάχιστον πέντε βασικοί νοκ άουτ!

Sportdog Team
Τεράστιες απουσίες για ΑΕΚ ενάντια στον Ολυμπιακό - Τουλάχιστον πέντε βασικοί νοκ άουτ!

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος προετοιμάζει την ομάδα του για το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής σεζόν και ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν μεγάλα ονόματα.
 

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό την Τρίτη (17/5, 20:00).

Σΰγκεκριμένα, οι Σιμάνσκι, Μάνταλος, Άμραμπατ, Τζαβέλλας, Βράνιες, Γέβτιτς, Σιμόες και Αραούχο, έμειναν εκτός της αποστολής της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ!

Ο Σιμάνσκι υποβλήθηκε σε θεραπεία μετά από πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε απέναντι στον Άρη, ενώ θεραπεία έκαναν επίσης οι Βράνιες, Τζαβέλλας και Γέφτιτς. Ο Σιμόες έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Αραούχο ακολούθησε θεραπεία και γυμνάστηκε ατομικά. Ο  Γαλανόπουλος συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Εκτός αποστολής για το προσεχές ντέρμπι έμειναν και οι τιμωρημένοι Μάνταλος, Άμραμπατ.

Συνοπτικά η αποστολή της Ένωσης:

Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Μιτάι, Κορνέζος, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γερολέμου, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νοτιοκορεάτη χαφ "χτυπάει" η ΑΕΚ - Τον θέλει ο Αλμέιδα - Box to Box 3 εκατ, περιμένει τη FIFA! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags