Facebook Pixel Super League: Ατάκες... φωτιά από Έλληνα προπονητή - "Με το πιστόλι στον κρόταφο ο Άρης" - Αυτός προβάδισμα για 2ος
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-17 19:22:00

Ατάκες... φωτιά από Έλληνα προπονητή - "Με το πιστόλι στον κρόταφο ο Άρης" - Αυτός προβάδισμα για 2ος

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Έλληνα προπονητή - "Με το πιστόλι στον κρόταφο ο Άρης" - Αυτός προβάδισμα για 2ος

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε πολύ γνωστός Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στην τελευταία αγωνιστική των play off της Super League.

Γιάννης Πετράκης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τεχνικός που μεταξύ άλλων ομάδων έχει περάσει από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και μίλησε αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με την ομάδα των Ιωαννίνων αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Αρχικά για τις αναμετρήσεις του Πρωταθλήματος μεταξύ ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού και ΠΑΣ - Άρη, ανέφερε: «Νομίζω ότι το πλεονέκτημα για τη δεύτερη θέση ανήκει στον ΠΑΟΚ. Είναι γηπεδούχος και ευνοείται από την ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παίζει μόνο για ένα αποτέλεσμα, όπως και ο Άρης στα Γιάννενα, ενώ ο Δικέφαλος μπορεί και με την ισοπαλία και με συγκεκριμένα αποτελέσματα να βγει δεύτερος. Αυτό το παιχνίδι θα τον δουν ξεχωριστά από την αναμέτρηση του Κυπέλλου και η δεύτερη θέση είναι σημαντική για τις ομάδες».

Για να συμπληρώσει: «Ο Άρης δεν θα παρασυρθεί από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, εξυπακούεται ότι θα είναι με το... πιστόλι στον κρόταφο απέναντι σε μία ομάδα που δεν είναι ευκολοκατάβλητη και θα θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν».

Για τον τελικό: «Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι ομάδες υψηλού επιπέδου, η ομάδα που θα είναι πιο τυχερή και θα βρίσκεται στην καλύτερη ημέρα θα πάρει τον τίτλο σε ένα μη προβλέψιμο παιχνίδι», είπε ο Γιάννης Πετράκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags