Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Βράζει" ο κόσμος της ΑΕΚ - Γιούχα για Τσούμπερ στο γκολ - Έβριζαν εν χορώ Μάνταλο και Τζαβέλλα
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-17 20:47:00

"Βράζει" ο κόσμος της ΑΕΚ - Γιούχα για Τσούμπερ στο γκολ - Έβριζαν εν χορώ Μάνταλο-Τζαβέλλα (Vid)

Sportdog Team
"Βράζει" ο κόσμος της ΑΕΚ - Γιούχα για Τσούμπερ στο γκολ - Έβριζαν εν χορώ Μάνταλο-Τζαβέλλα (Vid)

Καζάνι που βράζει θυμίζει το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της Ένωσης με τον Ολυμπιακό, καθώς οι οπαδοί της ομάδας τα έβαλαν με τους ποδοσφαιριστές.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Οι οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας τους πριν από την έναρξη του ντέρμπι, ωστόσο το σκηνικό δεν άλλαξε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ούτε καν το γκολ του Στίβεν Τσούμπερ δεν στάθηκε ικανό να κατευνάσει την οργή των οργανωμένων της Ένωσης, καθώς ο Ελβετός έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών κατά τον πανηγυρισμό του!

Οι οπαδοί του Δικεφάλου φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του Πέτρου Μάνταλου και του Γιώργου Τζαβέλλα, δύο παικτών που δεν αγωνίζονται στο παιχνίδι, αλλά βρίσκονται στα μπουθ του ΟΑΚΑ και παρακολουθούν το ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ακόμα μια φορά ο Σέρχιο Αραούχο ήταν ο μοναδικός που έγινε αποδέκτης αποθέωσης, με τους φιλάθλους να τραγουδούν εν χορώ το όνομά του στο 34ο λεπτό, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται στην αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μήνυμα" Μελισσανίδη στην οργή των οπαδών - Εξελίξεις στην ΑΕΚ - "Τραγικό να τιμωρηθεί με Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags