Facebook Pixel Κόντρα στην ΑΕΚ: Οπαδοί vs Γιάννης Παπαδόπουλος
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-18 17:54:00

Κόντρα των οργανωμένων με τον Νο2 στην ΑΕΚ - Ο Αλμέιδα γίνεται... Γιοβάνοβιτς - Αλλαγή πλάνου!

Οι Μιχείες
Κόντρα των οργανωμένων με τον Νο2 στην ΑΕΚ - Ο Αλμέιδα γίνεται... Γιοβάνοβιτς - Αλλαγή πλάνου!

Το μεγάλο λάθος στον σύλλογο και οι αποφάσεις του Μελισσανίδη. Το θέμα δεν είναι να αλλάξουν σήμερα οι Παπαδημητρίου/Κονέ, δυο/τρεις προπονητές και δέκα παίκτες. Το ίδιο συνέβη και πέρσι και πρόπερσι με αλλαγές ονομάτων αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Mεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ και του Γιάννη Παπαδόπουλου, που είναι το δεξί χέρι του Δημητρη Μελισσανίδη! Οι "κιτρινόμαυροι" τον έχουν στοχοποιήσει, για αυτόν βασικά πήγαν την Δευτέρα στα Γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και φέρεται να έστειλαν "τελεσίγραφο" στον "τιγρη" να τον διώξει ενώ τον... περιέλαβαν με υβριστικά συνθήματα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ και φίλος/ παλιός συνεργάτης του Θωμά Μητρόπουλου, (όπως φίλος και του Αχιλλέα Μπέου), για όσους γνωρίζουν την λειτουργία της ΑΕΚ εδώ και χρόνια, πρόκειται για τον... "αντι -αυτού" του Μελισσανίδη (που είναι βέβαια ο τελικός αποφασίζων)! Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης ήταν κανονικά στο γήπεδο, στα επίσημα δίπλα στον Γιάννη Παπαδημητρίου και αντιμετίπωζε με μειδιάματα την συνθηματολογία έναντίον του!

Γιατί μπορεί ... πρόσωπα (προπονητές, τεχνικοί και γενικοί διευθυντές), υπάλληλοι και  "Κυβερνήσεις" να αλλάζουν στην "κιτρινομαυρη" ΠΑΕ και την ομάδα, αλλά ο γενικών καθηκόντων Γιάννης Παπαδόπουλος παραμένει "άφθαρτος" και στην θέση του. Ακόμη και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που για τον Μελισσανίδη ήταν απο τις κορυφαίες, ιερές αγελάδες του συλλόγου, αποχώρησε απο την ΑΕΚ και την θέση του επικεφαλής, όταν σύμφωνα με τον "κιτρινόμαυρο" μύθο έθεσε το δίλημμα: " ή εγώ ή ο Παπαδόπουλος"!!

Για τους οργανωμένους της ΑΕΚ, λοιπόν, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος αφού Παπαδημητρίου και Κονέ θεωρούνται (κατά κάποιο τρόπο) εύκολοι στόχοι κι αναλώσιμοι. Δεν είναι τυχαίο πως το βράδυ της Τρίτης στις πολύ χοντρες υβρεις που ακούστηκαν στο γήπεδο. οι οπαδοί συμπεριέλαβαν και τον Τζαβέλα, που είναι μεταγραφή και θεωρείται "παιδί" του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Στο δια ταύτα: ο Παπαδόπουλος λογικά θα φύγει απο την ΑΕΚ μόνο όταν θα αποχωρήσει και ο Μελισσανίδης (και έρθουν οι...τεχνοκράτες)! Όσον κι αν φωνάζουν, βρίζουν, πιέζουν οι οπαδοί θεωρώντας πως ο Παπαδόπουλος είναι ο "εκφραστής", η "επιβολή" της "παλαιοκομματικής" φιλοσοφίας του προέδρου στην διαχείριση του κλάμπ και έχει διαβρώσει την νοοτροπία του! Αυτής δηλαδή που δεν δέχεται το "λάθος" ακόμη κι αν χρειαστεί να έρθει σε... μετωπική μαζί του και επιμένει πεισματικά για να αποδείξει οτι "εμείς ξέρουμε καλύτερα" και "είμαστε πιο έξυπνοι και μάγκες απο τους άλλους"!

Μπορεί κάποια στιγμή - ίσως και τώρα - ο διοικητικός ηγέτης να τον "κρύψει" αλλά στην ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο, ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα ο άνθρωπος/σύμβουλος της απολύτου εμπιστοσύνης του, τον οποίο δεν πρόκειται να αποχωριστεί. Έτσι τουλάχιστον...στοιχηματίζει η πιάτσα, εκείνη που γνωρίζει την σχέση τους!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μπορεί να αναγνωρίζουν στον Μελισσανίδη την κατασκευή του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια και ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρου στα Σπάτα, αλλά μετά απο 9 χρόνια (για την ακρίβεια απο το 2018 και μετά) κουράστηκαν να μην βλέπουν ποδοσφαιρικό σχέδιο, ούτε χάραξη πολιτικής για το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά ...ό τι και όπου βγάλει!

Ούτε την ομάδα τους να διοικείται με λογικές 80s και 90s, με "αεκόμετρα" στις επιλογές των στελεχών, χωρίς τεχνοκράτες, κόντρα στο σύγχρονο sports management!

Για αυτό τον βασικό λόγο ο κόσμος έχει βγει ανοικτά κατά του Γιάννη Παπαδόπουλο αφού ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ δεν μπορεί και δεν πρέπει να φύγει. Πρέπει να αλλάξει όμως, ο τρόπος διοίκησης και η ΑΕΚ να λειτουργήσει ως κανονική ποδοσφαιρική εταιρία!

Τα τελευταία χρόνια,μετά απο κάθε αποτυχία ΟΛΟΙ... αναμένουν/περιμένουν τις τελικές αποφάσεις του Μελισσανίδη". Οπως ακριβώς και τώρα...Και μετα κάποιοι φεύγουν, κάποιοι έρχονται. Μάλιστα την τελευταία 2ετία πέφτουν λεφτά και σε κάποιες - άνευ όμως, κεντρικού πλάνου - μεταγραφές (ο Κριχόβιακ μόνο για 9 ματς στοίχισε 550.000 ευρώ)!

Απο εκεί και πέρα στην επικοινωνία όλοι πάνε με τα νερά του Μελισσανίδη, αποθεώνονται και κάποιες ατάκες του (τσιτάτες ή κλισέ) ενώ κλασικά υπάρχει και η προοπτική του νέου γηπέδου που καθαρίζει τα πάντα σαν κολυμβήθρα του Σιλωάμ!

Μόνο που η μεγάλη στιγμή φτάνει, σε λίγους μήνες και η ΑΕΚ θα μπεί στο νέο της γήπεδο, πλημμυρίζοντας απο συγκίνηση και βάζοντας μια πολύ ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον της. Και το βασανιστικό ερώτημα πλέον για τους  οπαδούς της είναι με τι/ποιά ομάδα θα μπεί σε αυτό το γήπεδο. Θα είναι εφάμιλλη του κλάμπ και της ιστορίας του,όπως της αρμόζει;

Σήμερα,  πάντως αυτό φαντάζει αρκετά χλωμό κι ας έρχεται ο Ματίας  Αλμέιδα με το τημ του. Μόνος του πιθανότατα δεν φτάνει, όσο και να πάει ο Μελισσανίδης σε πιο προπονητικό κεντρικό μοντέλο (αλά Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό). Χρειάζεται επαναπροσδιορισμός και μια σοβαρή επαγγελματική στελέχωση, με κάθε έναν στον τομέα του, με  πλάνο/προσήλωση κι αλλαγής νοοτροπίας και περιβάλλοντος. Γιατί το θέμα δεν είναι να αλλάξουν σήμερα οι Παπαδημητρίου/Κονέ, δυο/τρεις προπονητές και δέκα παίκτες. Το ίδιο συνέβη και πέρσι και πρόπερσι με αλλαγές ονομάτων αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Γιατί πολύ απλά είτε ο  "εγκέφαλος" δεν έχει αλλάξει, είτε δεν έχει... προγραμματιστεί  αλλιώς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κανένας οίκτος Μαρτίνς για ΑΕΚ- Πολύ βαρύ για να μείνει ο Τζαβέλλας-Δεν θα τους... βλέπει ο Τσούμπερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags