Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο πρώτος ακριβοπληρωμένος που "τέλειωσε" στο Λιμάνι - Κρούση σε... τιμωρημένο άσο της Serie A!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-18 19:55:00

Ο πρώτος ακριβοπληρωμένος που "τέλειωσε" στο Λιμάνι - Κρούση σε... τιμωρημένο άσο της Serie A!

BoxtoBox
Ο πρώτος ακριβοπληρωμένος που "τέλειωσε" στο Λιμάνι - Κρούση σε... τιμωρημένο άσο της Serie A!

Νέο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού! Γιατί είχε τεθεί εκτός ομάδας; Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί το καλοκαίρι από τους Πειραιώτες, παρότι έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, η έρευνα για τον αντικαταστάτη του που έχει ξεκινήσει και η περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος και κάνει... γκελ!

Ολυμπιακός: Το ματς της 11ης Μαΐου του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η τελευταία (και... ασορτί με τη γενικότερη) γεύση που μας άφησε ο Κένι Λαλά από το πέρασμά του από τον Πειραιά.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ ήρθε με μεγάλο ενθουσιασμό και βεβαιότητα από τον Φρανσουά Μοντέστο που εισηγήθηκε την απόκτησή του, ότι θα κάνει τη διαφορά και θα άπαντες να ξεχάσουν ακόμα και τον Ομάρ.

Ωστόσο μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας κάθε άλλο παρά επιβεβαιώθηκε αυτή η σιγουριά. Ήταν ελάχιστες οι καλές του εμφανίσεις και απείρως περισσότερες οι προβληματικές έως κάκιστες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν ο 31χρονος (τα κλείνει τον Οκτώβρη) παίκτης που πληρώθηκε και αδρά, με συμβόλαιο που παραπέμπει σε... εξτρέμ, θα αποτελέσει παρελθόν αφού οι διορθωτικές κινήσεις του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν αρχίζουν από το δεξί άκρο της άμυνας όπου αναζητείται βασικός δεξιός μπακ.



Εδώ και καιρό οι ερυθρόλευκοι και δη το τμήμα σκάουτινγκ ψάχνουν ενώ προτείνουν και οι μάνατζερ. Υπάρχει δηλαδή ήδη μια λίστα. Προ ελαχίστων 24ώρων στη Δανία υπήρξε ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα σχετικά με τους διεθνείς Δανούς ποδοσφαιριστές και σε τι κατάσταση βρίσκονται. Στην ανάλυση που έγινε γράφτηκε ότι ο Γιενς Στρίγκερ Λάρσεν, ο 31χρονος διεθνής δεξιός μπακ της Ουντινέζε, έχει κρούση από τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα και ομάδα της Τουρκίας. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια δηλαδή. Ποιά είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα; Ναι, ΟΚ, ο καθένας τη δική του θεωρεί μεγαλύτερη αλλά αντικειμενικά είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Λάρσεν δείχνει μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Είναι έμπειρος. Είναι πολυθεσίτης, παίζει και χαφ δηλαδή αλλά και δεξί μπακ, και αποτελούσε βασικότατο (152 συμμετοχές) παίκτη της ομάδας του Ούντινε από το 2017 που τον απέκτησε από την Αούστρια Βιέννης. Από ένα σημείο και έπειτα ωστόσο φέτος, έμενε διαρκώς εκτός αποστολής. Όχι γιατί δεν ήταν καλός αλλά επειδή του έγινε πρόταση ανανέωσης την οποία και αρνήθηκε αφού θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο. Και η ιταλική ομάδα ήταν πολύ... κυνική μαζί του. «Δεν θες να μείνεις μαζί μας; Μείνε στην εξέδρα».

Ο Λάρσεν λοιπόν είναι ελεύθερος και ως πακέτο μοιάζει πολύ ενδιαφέρον. Δείχνει σίγουρη λύση. Έχει και 47 συμμετοχές με την Εθνική Δανίας, δεν είναι τυχαίος. Λέτε να είναι αυτός ο αντι-Λαλά; Ας περιμένουμε και να δούμε. Το σίγουρο είναι πως φαίνεται να υπάρχει και... φωτιά, πέρα από τον... καπνό που μας ήρθε από τη Δανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορ δυναμίτης για Ολυμπιακό - Έχει γκολ και έκρηξη, ταιριάζει σε ΠΑΟΚ" - Στον... αέρα ο Σεμέδο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags