Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: "Αυτοί διέλυσαν την ΑΕΚ - Σημεία και τέρατα στα αποδυτήρια - Είχε μείνει... άφωνος ο Μελισσανίδης"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-19 10:00:00

"Αυτοί διέλυσαν την ΑΕΚ - Σημεία και τέρατα στα αποδυτήρια - Είχε μείνει... άφωνος ο Μελισσανίδης"!

του Γιώργου Κτενά
"Αυτοί διέλυσαν την ΑΕΚ - Σημεία και τέρατα στα αποδυτήρια - Είχε μείνει... άφωνος ο Μελισσανίδης"!

"Απορώ με Αλμέιδα! Τέλος οι τεμπέληδες, φέρε φορ και τερματοφύλακα". Πώς και γιατί η σεζόν εξελίχθηκε τόσο άσχημα για την Ένωση, η σύγκριση με τη σεζόν του υποβιβασμού, τα μεγάλη λάθη που έγιναν εντός της ομάδας και η αντίδραση του ιδιοκτήτη μετά την ήττα από τον Άρη.

ΑΕΚ: Όλη την κιτρινόμαυρη επικαιρότητα, σε μια δύσκολη σεζόν για την Ένωση που έκλεισε με ήττα από τον Ολυμπιακό, σχολίασε με δηλώσεις του στο sportdog ο Διονύσης Αβούρης.

Ο πάλαι ποτέ ιστορικός διευθυντής τής Ώρα για Σπορ, αναφέρθηκε στον Μελισσανίδη και τις ευθύνες του, στο πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας, στον Αλμέιδα αλλά και στο πώς θα πρέπει να είναι η επόμενη μέρα.

Ακόμα, σχολίασε το μοναδικό θετικό σημείο που θα μπορούσε να βρει κάποιος στο θέμα τού αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις τού Πέτρου Μάνταλου.

"Γύρισε χρόνια πίσω η ΑΕΚ - Χειρότερα και από τον υποβιβασμό"

"Αυτή στιγμή ο Μελισσανιδης βρίσκεται… στη μπούκα των φιλάθλων, παρά το ότι έπρεπε να διάγει τις καλύτερες μέρες του λόγω γηπέδου. Η ιστορία που ήρθε τόσο αναπάντεχα (το καλοκαίρι με τις μεταγραφές που είχαν γίνει είχε θεωρηθεί ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει πρωτάθλημα) τελικά έμεινε τόπος καμένος. Οποιος είναι εκεί, στην ομάδα, δεν μπορεί να το διαχειριστεί εύκολα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Απορώ πώς ο νέος προπονητής θα μπορέσει να ανταποκριθεί, να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. Χειρότερα και από την περίοδο του υποβιβασμού είναι η κατάσταση, βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση της τελευταίας 15ετίας η ομάδα. Γύρισε χρόνια πίσω και εύχομαι μήπως ο νέος προπονητής τουμπάρει την κατάσταση, αλλά παραλαμβάνει μια πολύ καυτή πατάτα και δεν ξέρω για πόσο θα μπορεί να την κρατήσει στα χέρια του. Δεν είναι να έρθει στην ομάδα, να τύχει να κάνει δύο ήττες και να του πουν "πάρε δρόμο". Εδώ ο άνθρωπος δεν ξέρει που είναι το γήπεδο ακόμα".
 

"Σημεία και τέρατα στα αποδυτήρια - Αυτοί διέλυσαν την ΑΕΚ - Τεμπέληδες στην ομάδα - Αυτούς να διώξει από το ρόστερ"


Πώς θα πρέπει να κινηθεί ο νέος προπονητής;

"Θα πρέπει να περάσουν μήνες για να μάθει, να κάνει εισηγήσεις, να δει το υλικό του κ.λπ. Και το μισό ρόστερ θα πρέπει να φύγει άλλωστε. Και δεν είναι εύκολο να φύγουν 10-11 παίκτες, ούτε να βρεθούν ξανά 10-11 ακόμα για να στελεχώσουν την ομάδα. Και να είναι κατάλληλο για να ανεβάσουν 2-3 επίπεδα την ΑΕΚ. Ο Οφρυδόπουλος είπε ότι δεν άξιζε να βγει Ευρώπη η ΑΕΚ και έτσι είναι. Αλλά ο Οφρυδόπουλος ήξερε ότι γινόταν στην ομάδα, σημεία και τέρατα γινόντουσαν στα αποδυτήρια και προφανώς τα είπε και στον Μελισσανίδη. Ο Οφρυδόπουλος τα είδε αλλά ήρθε αργά και δεν μπορούσε να διορθώσει την κατάσταση. Ο καθένας έπαιζε για τον εαυτό του. Οι άνθρωποι που τοποθετήθηκαν από Μελισσανίδη στην ομάδα, είχαν στήσει καπετανάτα στα αποδυτήρια. Αυτοί διέλυσαν την ΑΕΚ".

Σε επίπεδο στελεχών τι πρέπει να γίνει;

"Είχα μάθει ότι δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη ο Μελισσανίδης μετά τον αγώνα με τον Άρη, δεν περίμενε ποτέ αυτή την εξέλιξη, με την ανατροπή σε 13 λεπτά να δεχτεί 3 γκολ. Με ποιον θα συνεργαστεί ο προπονητής όταν θα έρθει δηλαδή; Ο Μελισσανίδης θα επιλέξει με ποιον θα συνεργάζεται ο Αλμέιδα, αυτός μιλάει στην ΑΕΚ, αυτός έχει γνωριμίες, αυτός θα αποφασίσει. Αυτός όμως ο άνθρωπος θα έπρεπε να υπάρχει ήδη. Καλό είναι που έχει κάποια εικόνα ο προπονητής από την ομάδα, που ήρθε και την είδε, αλλά θα πρέπει να μιλήσει και με αυτόν που θα ψάξει για παίκτες. Πού είναι αυτός ο άνθρωπος;".

Υπάρχουν παίκτες που μπορούμε να πούμε ότι δεν κάνουν για την ομάδα;

"Υπάρχουν στην ΑΕΚ παίκτες που έδωσαν εξετάσεις και έδειξαν ότι δεν κάνουν. Ο Μελισσανίδης ξέρει ποιος πρέπει να φύγει τάκα-τάκα και ποιος όχι. Υπάρχουν παίκτες της ΑΕΚ παίκτες έδειχναν τεμπέληδες, δεν κυνηγούσαν την μπάλα".

 

"Να πάρει τερματοφύλακα - Το θετικό τής 5ης θέσης - Από τους τελευταίους ο Μάνταλος"

Πού θα πρέπει να πάρει ποδοσφαιριστές;

"Και τερματοφύλακα χρειάζεται για εμένα, το πρώτο γκολ στο Χαριλάου που έφαγε ο Στάνκοβιτς δεν τρώγεται στην κλειστή γωνία. Όπως και το γκολ που έφαγε από τον Ολυμπιακό, ένας μεγάλος τερματοφύλακας δεν τα τρώει αυτά τα γκολ. Επίσης καλός, χρυσός και άγιος ο Αραούχο, αλλά δεν είναι επιθετικός περιοχής. Η ΑΕΚ χρειάζεται φορ κλάσεως. Προφανώς να μείνει, είναι απαραίτητος, αλλά χρειάζεται ενίσχυση η επίθεση".

Μέσα σε όλη αυτή τη μαυρίλα μπορεί κάποιος να βρει λίγο φως και να πει ότι η ΑΕΚ μπορεί να αποκτήσει προβάδισμα για το νέο πρωτάθλημα επειδή είναι εκτός Ευρώπης;

"Είναι γεγονός ότι θα μπορέσει ο προπονητής να δουλέψει για να χτίσει βάσεις, έτσι ο προπονητής θα κινηθεί πιο άνετα. Γιατί είναι διαφορετικό να έχεις άμεσα προκριματικά και να μην έχεις χρόνο για να προετοιμάσεις τη ομάδα. Αν έβγαινε στην Ευρώπη η ΑΕΚ, άλλωστε,  πολλά θα πήγαινα κάτω από το χαλί. Δίνει ευχέρεια χρόνου αυτό που έγινε".

Τελος, θέλω να μου πείτε πώς σχολιάζετε τις δηλώσεις του Μάνταλου;

"Κάποιος έπρεπε να βγει και να μιλήσει. Έπραξε ωραία και θα είναι από τους τελευταίους που θα έπρεπε να φύγει, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι συμπαθής σε μερίδα οπαδών. Δεν είναι εύκολο να φύγει ο Μάνταλος από την ΑΕΚ, όπως και ο Φορτούνης από τον Ολυμπιακό. Ούτε νομίζω ότι ο Αλμέιδα είναι εύκολο να πει ότι δεν του κάνει ο Μάνταλος".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόντρα των οργανωμένων με τον Νο2 στην ΑΕΚ - Ο Αλμέιδα γίνεται... Γιοβάνοβιτς - Αλλαγή πλάνου! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags