Facebook Pixel Πέτρος Μάνταλος - ΑΕΚ: Βόμβα Καρπετόπουλου για Μάνταλο και ελληνική ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-19 15:00:00

Βόμβα Καρπετόπουλου για Μάνταλο και ελληνική ομάδα!

Sportdog Team
Βόμβα Καρπετόπουλου για Μάνταλο και ελληνική ομάδα!

Ο Έλληνας άσος θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και ήδη τα σενάρια για το μέλλον του έχουν πάρει… φωτιά. Θα παραμείνει στην Ελλάδα;

 

Εξαιρετικά αμφίβολο παραμένει το μέλλον του Πέτρο Μάνταλου στην ΑΕΚ, καθώς οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έδειξαν ξεκάθαρα την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα, παρότι έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Βέβαια, αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Ένωση δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει… τζάμπα, ενώ ο Βασίλης Βέργης με ρεπορτάζ νωρίτερα στο Sdna.gr, αποκάλυψε την ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη, πως ο Έλληνας άσος θα φύγει από την ομάδα, μόνο όταν φύγει κι αυτός!

Την ίδια στιγμή πάντως, ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για το μέλλον του Μάνταλου και πολλές ομάδες είναι αυτές που παρακολουθούν διακριτικά, ακόμα, την περίπτωσή του.

Μάλιστα, ο Αντώνης Καρεπτόπουλος στη συζήτηση με τον Γιώργο Τσακίρη στον Bwin SPortfm για τις εξελίξεις στους «κιτρινόμαυρους», έριξε τη βόμβα. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: «Υπάρχουν ελληνικές ομάδες, από όσο ακούω, που περιμένουν και παρακολουθούν την ιστορία του Μάνταλου με μεγάλο ενδιαφέρον. Καλές ομάδες»!

Ακούστε τη συζήτηση μετά το 5ο λεπτό:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτοί διέλυσαν την ΑΕΚ - Σημεία και τέρατα στα αποδυτήρια - Είχε μείνει... άφωνος ο Μελισσανίδης"! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags