Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: Το ξεκαθάρισε ο Μπακασέτας - "Ψήνεται" έκπληξη στην καριέρα του
| 2022-05-19 22:18:00

Το ξεκαθάρισε ο Μπακασέτας - "Ψήνεται" έκπληξη στην καριέρα του

Sportdog Team
Το ξεκαθάρισε ο Μπακασέτας - "Ψήνεται" έκπληξη στην καριέρα του

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός και ηγέτης της Τράμπζονσπορ πήρε θέση αναφορικά με τα σενάρια για πιθανή μεταγραφή του, μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε στην Τουρκία.

Παρά την έξαρση των σεναρίων που θέλουν ευρωπαϊκές ομάδες να τον έχουν έχουν στο στόαχστρό τους, ο Τάσος Μπακασέτας έστειλε μήνυμα παραμονής στη Τράμπζονσπορ.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ παραχώρησε την Πέμπτη (19/5) εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και υποστήριξε πως η Τράμπζον του δίνει όλα όσα θέλει.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση περί σεναρίων που έχει λάβει προτάσεις σε άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ο Έλληνας διεθνής ήταν ξεκάθαρος. «Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς βγαίνουν τέτοια νέα. Αυτά είναι ψέματα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Γιατί αν έρθει μια προσφορά, ο σύλλογος θα είναι ο πρώτος που το γνωρίζει. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια σε έναν σύλλογο που μου δίνει όλα όσα θέλω».

«Αν μου έρθει πρόταση, ο σύλλογος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει. Θα ήθελα να κάνω τέτοια βήματα, αλλά επαναλαμβάνω πως ο σύλλογος θα αποφασίσει», κατέληξε ο «Μπάκα» που δεν παρέλειψε να αναφερθεί να αναφερθεί και στα ελληνοτουρκικά.

«Στην Ελλάδα κάνουν ερωτήσεις για τη ζωή στην Τουρκία. Υπάρχει μια ιστορία μεταξύ των δύο εθνών, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Το ποδόσφαιρο ενώνει», επισήμανε και πρόσθεσε: «Είμαστε άνθρωποι που ζούμε στην Τουρκία, προερχόμενοι από την Ελλάδα. Όλοι μας φέρονται καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτοί διέλυσαν την ΑΕΚ - Σημεία και τέρατα στα αποδυτήρια - Είχε μείνει... άφωνος ο Μελισσανίδης"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags