Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: "Για... ταυρομαχίες ο Βράνιες - Θα μείνει στην ιστορία ο Μελισσανίδης - Εκτός ΑΕΚ οι απατεώνες"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-20 10:00:00

"Για... ταυρομαχίες ο Βράνιες - Θα μείνει στην ιστορία ο Μελισσανίδης - Εκτός ΑΕΚ οι απατεώνες"!

του Γιώργου Κτενά
"Για... ταυρομαχίες ο Βράνιες - Θα μείνει στην ιστορία ο Μελισσανίδης - Εκτός ΑΕΚ οι απατεώνες"!

"Αλλού στην Ελλάδα ο Μάνταλος, ποιος Άλβες; Πείραμα ο Αλμέιδα"! Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, Χρήστος Αρδίζογλου, ξεσπάσει στο Sportdog.gr για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα που θεωρεί ότι τώρα έχει μικρύνει. Το σχόλιο του για τους Βράνιες, Τζαβέλλα, Μάνταλο που είναι κοντά στην έξοδο, τα λάθη του ιδιοκτήτη και τα... καρφιά για τους Κονέ και Άλβες!

ΑΕΚ: Την κιτρινόμαυρη επικαιρότητα σχολίασε μέσω του sportdog ο Χρήστος Αρδίζογλου, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι την ομάδα και τις ανάγκες της.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Βράνιες αλλά και σε εκείνες των Μάνταλου-Τζαβέλλα που φημολογείται ότι ακολουθούν, στο ενδεχόμενο ο αρχηγός να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, αλλά και στο ρεπορτάζ που θέλει τον Μπρούνο Άλβες να αναλαμβάνει νέος τεχνικός διευθυντής.


"Δεν πανηγυρίζουν οι ΑΕΚτζήδες για Βράνιες; - Καλά θα κάνει να φύγει ο Μάνταλος - Γιατί να μην πάει σε άλλη ελληνική ομάδα;"


"Δεν πανηγυρίζουν οι ΑΕΚτζήδες που έφυγε από μόνος του ο Βράνιες; Ήταν παίκτης για την ΑΕΚ αυτός; Για ταυρομαχίες είναι, για την Ισπανία, ευτυχώς το κατάλαβε και έφυγε από μόνος του. Οι άλλοι να δούμε πότε  θα το καταλάβουν ότι δεν κάνουν για την ομάδα. Είναι δυνατόν να παίζει αυτός στην ΑΕΚ, στο νέο γήπεδο με τον Βράνιες θα πηγαίναμε δηλαδή;", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο παλαίμαχος άσος.

Στον αέρα βρίσκεται και ο Μάνταλος και ο Τζαβέλλας, πάντως. Ειδικά για τον πρώτο, υπάρχει η φημολογία ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ελληνική ομάδα.

"Ο Μάνταλος καλά θα κάνει να φύγει γιατί συνέχεια τα ακούει. Έτσι θα βρει τον εαυτό του. Για τον Τζαβέλλα τι να πω; Γενικά είναι μέτριο το υλικό της ομάδας, πρέπει να το καταλάβει ο πρόεδρος ότι γίνεται νέο γήπεδο και να μην κάνει πειράματα με το ρόστερ. Γιατί και ο Αλμέιδα που έφερε πείραμα είναι, όπως το παιδί που έφερε από τα Γιάννινα να αναλαβει την ΑΕΚ. Τώρα για το ενδιαφέρον που λες από ελληνική ομάδα για τον Μάνταλο, να πάει οπου θελει το παιδί. Τον χαίρομαι, παιζει και στην Εθνική. Γιατί να μην πάει σε άλλη ελληνική ομάδα; Κι εμένα δεν με έβαζαν να παίζω στην ΑΕΚ μια εποχή αλλά δεν με άφησαν να πω στον Παναθηναϊκό που με ήθελε".


"Υπεύθυνος ο Μελισσανίδης - Δεν ξέρει κανείς τον Αλμέιδα - Για αυτό δεν θα ξαναπαίξω με τους παλαίμαχους"


Πώς σχολιάζετε το γεγονός ότι έμεινε εκτός Ευρώπης;

"Τις ευθύνες τις έχει αναλάβει ο πρόεδρος εδώ και καιρό, αυτός έχει την ΑΕΚ. Όταν πηγαίνει καλά, κερδίζει πρωτάθλημα και φτιάχνει γήπεδο, τον αποθεώνει ο κόσμος. Και τώρα, όμως, αυτός είναι ο υπεύθυνος, αυτός αποφασίζει και διατάσσει. Πήρε προπονητή που δεν τον ξέρει κανείς και τον έφερε στην ΑΕΚ! Σε λίγο θα τρελαθούμε δηλαδή. Και δεν είναι τωρινό αυτό, είναι εδώ και χρόνια που γίνονται τέτοια πράγματα. Κι αυτό κάνει κακό από πολλές μεριές στην ΑΕΚ".

Τι θέλετε να πείτε;

"Πήγα να παίξω με τους παλαίμαχους της ΑΕΚ για τελευταία φορά τις προάλλες (-έχουμε να κάνουμε εκλογές 15 χρόνια και αποφάσισα να μην ξαναπάω) και με φώναξε κάποιος πρόεδρος από μια ομάδα για να μιλήσω στα μικρά παιδιά: Είχαν υποδομή με 100 παιδιά και μόνο 5 από αυτά ήταν ΑΕΚτζήδες".
 

"Πού βρήκε τον Μπρούνο Άλβες; - Θα μείνει στην ιστορία ο Μελισσανίδης - Μικρή ομάδα τώρα η ΑΕΚ"


Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ομάδα βρίσκεται κοντά στο να φέρει τον Μπούρνο Άλβες στην ΠΑΕ, για να "φτιάξει" ένα δικό της Καρεμπέ στην ΑΕΚ. Πως το σχολιάζετε;

"Πού τον βρήκε τον Μπρούνο Άλβες; Η ομάδα χρειάζεται πέντε παλαίμαχους-ονόματα, να ξέρουν από μπάλα και όταν χρειάζεται να λένε όχι στον πρόεδρο, δεν θέλει ονόματα που να τον παρακαλάνε. Εδώ πήραν τον Κονέ τεχνικό διευθυντή, γιατί να μην πάρει και τον Μπρούνο Άλβες; Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, θέλει να δει άμεσα πράγματα. Θα τον τιμούμε για το γηπεδο των ΑΕΚτζήδων τον Μελισσανίδη, θα μείνει στην ιστορία της ΑΕΚ και γιατί ξεφύγαμε από τους απατεώνες που βρέθηκαν κατά καιρούς στη διοίκηση και τώρα είναι εκτός, μακριά. Αλλά ο κόσμος θέλει να δει να φτιάχνει και ομάδα, γιατί τώρα είναι μικρή ομάδα η ΑΕΚ".

Μπορεί να φτιάξει άμεσα η ΑΕΚ ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό;

"Την εποχή που έπαιζα εγώ, βάζαμε 4-5 γκολ σε κάθε ομάδα, άσχετα αν δεν παίρναμε πρωταθλήματα. Ο κόσμος όμως ερχόταν και έβλεπε ποδόσφαιρο, είχαμε 30.000 θεατές μέσα στο γήπεδο και άλλους 10.000 απέξω. Να κάνει ομάδα για πρωταθλητισμό ο Μελισσανίδης".   

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτοί διέλυσαν την ΑΕΚ - Σημεία και τέρατα στα αποδυτήρια - Είχε μείνει... άφωνος ο Μελισσανίδης"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags