Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Τρέλα Αλαφούζου μετά το Κύπελλο - Ρίχνει πολύ χρήμα - Συμφωνία με Γιοβάνοβιτς για εννιά μεταγραφές!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-22 10:00:00

Τρέλα Αλαφούζου για πρωτάθλημα - Ρίχνει πολύ χρήμα - Συμφωνία με Γιοβάνοβιτς για εννιά μεταγραφές!

του Νίκου Στεργίου
Τρέλα Αλαφούζου για πρωτάθλημα - Ρίχνει πολύ χρήμα - Συμφωνία με Γιοβάνοβιτς για εννιά μεταγραφές!

Ποιοι υπογράφουν άμεσα και η ευκαιρία λόγω Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού επέστρεψε στα δρώμενα, το βράδυ του Σαββάτου πανηγύρισε ξανά την κούπα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, ετοιμάζεται για ένα... θερμό καλοκαίρι. Η αύξηση μπάτζετ, η ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και οι ανανεώσεις συμβολαίων.
 

Ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει την επιστροφή στους τίτλους και μετά από χρόνια μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο εγγυάται την... ομαλότητα. Οι οπαδοί του Τριφυλλιού λατρεύουν τον Σέρβο τεχνικό, οι ποδοσφαιριστές παίζουν (και) για εκείνον και φυσικά η διοίκηση τον στηρίζει απόλυτα.

Οι Πράσινοι τον τελευταίο καιρό βλέπουν ότι η ομάδα τους δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ανταγωνιστές, γεγονός που τους κάνει να ονειρεύονται ακόμα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι εξαιρετικά "φτιαγμένος" με τα όσα είδε φέτος από την ομάδα και εμφανίζεται αποφασισμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να την ενισχύσει. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συνεπώς από τη μία προσδοκά έσοδα αλλά από την άλλη σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση προκειμένου να κυνηγήσει την πρόκριση στους ομίλους του Conference League.



Ταυτόχρονα ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πως τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να μπει "σφήνα" στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αφού ο ίδιος είναι ανεβασμένος ενώ οι εγχώριοι ανταγωνιστές του έχουν προβλήματα. Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού θα ανεβάσει το μπάτζετ και στόχος είναι να γίνουν κινήσεις για μεταγραφές από το "πάνω ράφι". Βάσει του σχεδιασμού, μπορεί οι Κυπελλούχοι Ελλάδας να κάνουν ακόμα και 9 μεταγραφές, όπως σας είχαμε γράψει σε πρόσφατο ρεπορτάζ.

Η αρχή έγινε με την επέκταση συμβολαίου στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ ο Σέρβος τεχνικός έχει ήδη εισηγηθεί την παραμονή των Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο. Παίκτες όπως ο Σάντσες, ο Χατζηγιοβάνης και ο Βιτάλ θα αποχωρήσουν, αλλά πιθανότατα δεν θα είναι οι μόνοι. Ο φετινός Παναθηναϊκός είχε έναν εξαιρετικό βασικό κορμό, αλλά μειονεκτούσε σε βάθος πάγκου. Αρκετοί από τους "παγκίτες" του Τριφυλλιού θα φύγουν και στόχος της διοίκησης είναι το upgrade σε κομβικές θέσεις, προκειμένου να προστεθεί περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ που διαχειρίζεται ο Γιοβάνοβιτς.

Αλαφούζος και Γιοβάνοβιτς βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία για να τρέξει όσο πιο αρμονικά γίνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας και το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό αναμένεται να είναι... καυτό. Ένα στοιχείο επίσης που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι το αν ο Σέρβος προπονητής θα ζητήσει την προσθήκη Τεχνικού Διευθυντή ή θα πάρει πάνω του όλες τις αρμοδιότητες, όπως έκανε το περυσινό καλοκαίρι.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλαξε την ιστορία του ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς – Τα έκανε… σαλάτα ο Λαόθ – Για το Καζακστάν ο Μπίσεσβαρ!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags