Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε νέο Αβραάμ ο Μαρτίνς - Αυτός είναι ο επόμενος στόπερ στο Λιμάνι - "Πόρτα" σε παίκτη της Ίντερ
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-22 15:00:00

Βρήκε νέο Αβραάμ ο Μαρτίνς - Αυτός είναι ο επόμενος στόπερ στο Λιμάνι - "Πόρτα" σε παίκτη της Ίντερ

BoxtoBox
Βρήκε νέο Αβραάμ ο Μαρτίνς - Αυτός είναι ο επόμενος στόπερ στο Λιμάνι - "Πόρτα" σε παίκτη της Ίντερ

Γιατί έκανε... κλικ στον Πορτογάλο και ποιον "έφαγε" στη λίστα του κόουτς! Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ήδη να δουλεύει για την επόμενη σεζόν, όπου χρειάζεται εκτός από κάποιους παίκτες 11αδας και βάθος στον πάγκο. Ο προπονητής έχει ξεχωρίσει ήδη έναν Έλληνα που θα δοκιμάσει στην προετοιμασία.

Ο ένας αποκτήθηκε από την Κ19 κοτζάμ Ίντερ και έχει περάσει και από την Κ17 της Γαλλίας. Είναι 20 ετών και έχει ύψος 1.96μ. Ο άλλος αποτέλεσε εσωτερική πιο... ταπεινή μεταγραφή, από τον Άρη με μία συμμετοχή στην Εθνική Κ21. Είναι 21 ετών έχει ύψος 1.85μ. Για τον Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ και τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη αντίστοιχα μιλάμε. Τους δύο στόπερ της Β' ομάδας του Ολυμπιακού τη σεζόν που τελείωσε.

 
Μια σεζόν που βρήκε τον Πέδρο Μαρτίνς να παίρνει στην πρώτη ομάδα και να δίνει συμμετοχές στον Έλληνα και όχι στον σαφώς πιο διαφημισμένο Γάλλο που έκανε ντόρο όταν αποκτήθηκε. Τυχαίο; Δε νομίζω... Εξάλλου ο Κινκουέ ούτε με τη Β' ομάδα ήταν αυτό που λέμε βασικός και αναντικατάστατος, μέτρησε 1.664 λεπτά ενώ ο Μπαγκαλιάνης αγωνίστηκε σε 2.250.

 
Είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή ότι ο Μπαγκαλιάνης δείχνει ότι μπορεί να βαδίσει στα χνάρια του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Κι εκείνος είχε αποκτηθεί από τον Άρη, βεβαίως ως βασικός και αρχηγός της πρώτης ομάδας, όχι όπως τώρα ο Πέτρος που ήρθε ως ταλέντο με προοπτική. Ακόμα κι έτσι δείχνουν να έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Ψυχή και καρδιά, πέρα από την όποια αμυντική ικανότητα. 

Ο Μπαγκαλιάνης έχει κάνει κλικ στον Μαρτίνς που δείχνει διάθεση, να μη τι άλλο, να τον τεστάρει για τα καλά ώστε να αποφασίσει αν μπορεί να σταθεί στις υψηλές απαιτήσεις της πρώτης ομάδας. Γιατί δεν είναι εύκολο. Το είδαμε και στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ που τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο. Με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη αντιθέτως έμεινε όλο το 90λεπτο και ήταν από τους καλύτερους. 

Όσο για τον Κινκουέ, πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο και να έχει μεγαλύτερη συνέπεια στην καθημερινότητα του Ρέντη και τις προπονήσεις για να χτυπήσει την πόρτα της πρώτης ομάδας.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζημιά εκατομμυρίων λόγω... ΠΑΟΚ με Σεμέδο - Τέλος "χρυσό" συμβόλαιο - Στη βιτρίνα ο Μασούρας!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags