Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη Άδωνι Γεωργιάδη για τον Βοτανικό που "φτιάχνει" τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)
| 2022-05-22 23:37:00

Αποκάλυψη Άδωνι Γεωργιάδη για τον Βοτανικό που "φτιάχνει" τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Άδωνι Γεωργιάδη για τον Βοτανικό που "φτιάχνει" τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Το ποστάρισμα του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων προδίδει εξελίξεις στο μεγαλεπήβολο έργο της Διπλής Ανάπλασης, που είναι πλέον πολύ κοντά στην πραγματοποίησή του.

Παναθηναϊκός: Με αφορμή την σημερινή (22/5) υπογραφή των συμβάσεων με τις οποίες η διπλή ανάπλαση του Βοτανικού και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, περνά στη δεύτερη φάση, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως «η χρηματοδότηση εξασφαλισμένη, οι άδειες επίσης. Σε λίγους μήνες θα είναι όλα έτοιμα».

Συγκεκριμένα ο υπουργός έγραψε για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού: «Χάρη στην άψογη συνεργασία μεταξύ μας (Κυβερνήσεως, Δήμου Αθηναίων, Ερασιτέχνη και ΠΑΕ Παναθηναικού και Alpha Τραπέζης) η Διπλή Ανάπλαση πλέον ξεκινά. Η χρηματοδότηση εξασφαλισμένη, οι άδειες επίσης. Σε λίγους μήνες θα είναι όλα έτοιμα. Το έργο επιτέλους ξεκινά! Καλορίζικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα Αλαφούζου για πρωτάθλημα - Ρίχνει πολύ χρήμα - Συμφωνία με Γιοβάνοβιτς για εννιά μεταγραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags