Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Βουίζει" το Λιμάνι για μεγάλη πώληση - Βρέθηκε κιόλας ο αντικαταστάτης - Ψώνια από τον... ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-23 10:00:00

"Βουίζει" το Λιμάνι για μεγάλη πώληση - Βρέθηκε κιόλας ο αντικαταστάτης - Ψώνια από τον... ΠΑΟ!

του Γιώργου Κτενά
"Βουίζει" το Λιμάνι για μεγάλη πώληση - Βρέθηκε κιόλας ο αντικαταστάτης - Ψώνια από τον... ΠΑΟ!

Ποιος ετοιμάζει βαλίτσες και ο παίκτης που "τσεκάρει" ο Μαρτίνς ενόψει καλοκαιριού. Για ποιον ποδοσφαιριστή έχουν ενημερωθεί ότι θα έρθε μεγάλη πρόταση και... ψάχνουν ήδη στην αγορά για τον διάδοχό του. Το πρώτο όνομα που εξετάζουν, η καριέρα του και η σύνδεση με το Τριφύλλι.

Το όνομα του διεθνή Μαροκινου, Ζουχαΐρ Φεντάλ συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, καθώς φαίνεται ότι η περίπτωσή του εξετάζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς αν αποχωρήσει ο Παπέ Αμπού Σισέ το προσεχές καλοκαίρι.

Γιατί ο υψηλόσωμος άσος τού Ολυμπιακού αναμένεται στη θερινή μεταγραφική περίοδο να φέρει προτάσεις στο Λιμάνι (ήδη, στην πιάτσα, συζητιέται ότι αυτός μπορεί να αποτελέσει τη μεγάλη καλοκαιρινή πώληση), με αποτέλεσμα οι Ερυθρόλευκοι να αναζητούν λύσεις που θα μπορούσαν να δώσουν βάθος στην ομάδα.

Το sportdog έψαξε λίγο την περίπτωσή του, συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο Κώστα Ζάγκα που παρακολουθεί το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, καθώς ο συμπατριώτης τού Γιουσέφ Ελ Αραμπί σε λίγες μέρες θα είναι ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να συνεχίσει την καριέρα του όπου θέλει.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει εμπειρία τόσο από το ιταλικό όσο και από το ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια στην Σπόρτινγκ παίζει σε τριάδα. Τον Γενάρη πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε προταθεί και στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ρούμπεν Πέρεθ.

"Για αυτό δεν έπαιξε φέτος ο Φεντάλ - Βασικός στον Ολυμπιακό - Εμπειρία και ικανότητα"

"Καλός είναι, αλλά φέτος δεν έπαιξε πολύ γιατί είχε τραυματισμούς. Έχασε τη θέση του στην 11άδα δηλαδή. Αλλά πέρσι στο πρωτάθλημα ήταν βασικός. Φέτος έμεινε πίσω", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Είναι για βασικός στον Ολυμπιακό;

"Προφανώς είναι για βασικός, έχει και την εμπειρία (είναι 32 ετών με μεγάλη καριέρα σε Ιταλία και Ισπανία) αλλά και την ικανότητα".

"Λύση για αντι-Σισέ - Καλύτερα με Σωκράτη - Γιατί τον αφήνει να φύγει η Σπόρτινγκ;"

Πού παίζει στην άμυνα;

"Η Σπόρτινγκ τα τελευταία δύο χρόνια έχει καθιερώσει την τριάδα στην άμυνα. Ο Φεντάλ έπαιζε ως αριστερός στόπερ, άρα είναι μια λύση τύπου Σισέ"

Σε δυάδα με ποιον θα ταίριαζε περισσότερο;

"Θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα με τον Σωκράτη. Είναι αξιοπρεπέστατη λύση για την άμυνα, και διεθνή με την εθνική ομάδα στο Μαρόκο".

Υπάρχει ενδιαφέρον από την Πορτογαλία για να συνεχίσει εκεί;

"Δεν έχω δει μέχρι στιγμής κάποιο ρεπορτάζ για ομάδα από την Πορτογαλία. Αλλά η Σπόρτινγκ τον αφήνει να φύγει, δεν του ανανεώνει το συμβόλαιο. Αυτό δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει". 
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επτά εκατομμύρια ο Μαρινάκης για δύο επιθετικούς - "Σφήνα" από ελληνική ομάδα για Ζάχαβι! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags