Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επτά εκατομμύρια ο Μαρινάκης για δύο επιθετικούς - "Σφήνα" από ελληνική ομάδα για Ζάχαβι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-22 17:19:00

Επτά εκατομμύρια ο Μαρινάκης για δύο επιθετικούς - "Σφήνα" από ελληνική ομάδα για Ζάχαβι!

GOALάρες by Εvaggelistis
Επτά εκατομμύρια ο Μαρινάκης για δύο επιθετικούς - "Σφήνα" από ελληνική ομάδα για Ζάχαβι!

Η κρούση στον Ισραηλινό σκόρερ και τα τρελά χρήματα που ζητάει. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr το οικονομικό πλάνο των Πειραιωτών για την επιθετικά γραμμή της επόμενης σεζόν, αλλά και την προσπάθεια... κλοπής που έγινε από άλλον ελληνικό σύλλογο.

Ολυμπιακός: Ο Εράν Ζάχαβι, όπως σας έχει γράψει εδώ και μέρες το Sportdog.gr βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού.

Αυτό που διαρρέει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τώρα, είναι πως για την νέα σεζόν θέλουν τον Ισραηλινό σκορερ ως διδυμο με τον Ελ Αραμπί στην επίθεση, με τις πιθανότητες να μιλάνε για deal.

Και πως στον Μαροκινό ο Μαρινάκης πρόσφερε 4.000.000 ευρώ για 2 χρόνια ενώ στον 34χρονο Ζαχαβι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει προσφορά  3.000.000, επίσης για 2ετες.

Ο Ζάχαβι που κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την Αιντχόφεν φέρεται να έχει προτάσεις κι απο Μακάμπι Τελ Αβιβ, ,Μποτοφάγκο και μεγάλη ομάδα της Τουρκίας. Μάλιστα...

Ξέρετε τι έμαθε η στήλη; Πως μεγάλη ελληνική ομάδα (όχι ο ΠΑΟΚ) έκανε την κίνησή της, βολιδοσκόπησε την πλευρά του ατζέντη του Ζαχαβι. Για να ρωτήσουν αν έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, αν έρχεται στην...Ελλάδα, με τι κασέ κι άλλες τέτοιες λεπτομέρειες! Ξέρετε τι...κουστούμι τους έβγαλε; Συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1.800.000 συν μπόνους στοχων αλλά και signing bonus (επειδή είναι ελεύθερος) 1.000.000 ευρώ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε νέο Αβραάμ ο Μαρτίνς - Αυτός είναι ο επόμενος στόπερ στο Λιμάνι - "Πόρτα" σε παίκτη της Ίντερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags