Facebook Pixel Ατρόμητος: "Έσκασε" τώρα: Σοβαρή εξέλιξη με την καριέρα του Κυριάκου Παπαδόπουλου
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-23 20:46:00

"Έσκασε" τώρα: Σοβαρή εξέλιξη με την καριέρα του Κυριάκου Παπαδόπουλου

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Σοβαρή εξέλιξη με την καριέρα του Κυριάκου Παπαδόπουλου

Τι συνέβη με τον έμπειρο Έλληνα αμυντικό στον Ατρόμητο, ο οποίος προέβη σε εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό του μετά τη μέτρια σεζόν που πραγματοποίησε η ομάδα.

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελούν συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές, με την ομάδα του Περιστερίου να προχωρά σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο;, Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, Τζόρτζε Ντένιτς, Ντάνι Καστεγιάνο και Τόμας Μπεντινέλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παπαδόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ανόρθωσης, ενώ οι Σπιριντόνοβιτς και Ντένιτς ήταν δανεικοί και επιστρέφουν σε Ερυθρό Αστέρα και Απόλλωνα Λεμεσού αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, Τζόρτζε Ντένιτς, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τόμας Μπεντινέλι και Ντάνι Καστεγιάνο στο πλαίσιο της υλοποίησης του αγωνιστικού προγραμματισμού για τη σεζόν 2022/23.

Όλη η οικογένεια του Ατρόμητου τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Deal δισεκατομμυρίων στα ελληνικά media - Μελισσανίδης, Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης, Σαββίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags