Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη: Παρέμβαση εισαγγελέα για Αϊτόρ μετά τον τελικό - Κινδυνεύει με δίωξη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-23 23:44:00

Αποκάλυψη: Παρέμβαση εισαγγελέα για Αϊτόρ μετά τον τελικό - Κινδυνεύει με δίωξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη: Παρέμβαση εισαγγελέα για Αϊτόρ μετά τον τελικό - Κινδυνεύει με δίωξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι συνέβη με τον σκόρερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος χτυπήθηκε στο χέρι από πέτρα που πέταξαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Όπως αποκάλυψε η "Δίκη στο Open", ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος θα ζητήσει το video του πανηγυρισμού του Αϊτόρ για να κρίνει αν πρέπει να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής σκόραρε για τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία πανηγύρισε μπροστά στους οπαδούς του Δικεφάλου, από την εξέδρα των οποίων εκτοξεύθηκε πέτρα και τον τραυμάτισε στο χέρι. Οι Θεσσαλονικείς πάντως απαντούν ότι ο Αϊτόρ έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς, κάτι που θα εξετάσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για να αποφανθεί εάν όντως συντρέχει λόγος να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στον παίκτη.

Επισης ο κ.Σπυρόπουλος, ο οποίος ήταν παρών το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, θα ασκήσει διώξεις σε Παναθηναίκό και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια των οπαδών τους.

ΠΗΓΗ: dikisports.blogspot.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στημένο" Κύπελλο για ΠΑΟ, σφαγή ΠΑΟΚ - Δάκρυσε και ο Σπάθας με το πέναλτι - MMA ο Παλάσιος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags