Facebook Pixel ΑΕΚ: Σημαντικές εξελίξεις στην ΑΕΚ - Αυτός ο παίκτης είναι στόχος ξένης ομάδας - Σκάει επιστροφή
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-24 16:51:00

Σημαντικές εξελίξεις στην ΑΕΚ - Αυτός ο παίκτης είναι στόχος ξένης ομάδας - Σκάει επιστροφή

Sportdog Team
Σημαντικές εξελίξεις στην ΑΕΚ - Αυτός ο παίκτης είναι στόχος ξένης ομάδας - Σκάει επιστροφή

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που έχουν για πρωταγωνίστρια στην Ένωση τόσο για παίκτη της ομάδας που φαίνεται να φεύγει, αλλά και για άλλον που θα φορέσει ξανά τα Κιτρινόμαυρα.

ΑΕΚ: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Γαλλία όσον αφορά το ενδιαφέρον της Μονπελιέ για τον Κλεμάν Μισελέν, με τους δημοσιογράφους από την πατρίδα του να τονίζουν ότι θα υπάρξει κίνηση απόκτησης το καλοκαίρι τονίζοντας συγκεκριμένα πως «ο Μισελέν αποτελεί «ενεργό» στόχο της άλλοτε πρωταθλήτριας Γαλλίας, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το ποιο θα είναι το αντίτιμο που θα ζητήσει η ΑΕΚ με την οποία ο παίκτης έχει συμβόλαιο».

Παράλληλα δεν είναι απίθανο και η Σεντ Ετιέν να ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή, όμως κάτι τέτοιο θα εκαθαρίσει μετά τις 29 Μαΐου, όταν θα ολοκληρωθούν τα μπαράζ με την Οσέρ και θα έχει κριθεί σε ποια κατηγορία θα παίζουν οι «στεφανουά», με τον ίδιο τον Μισελέν να μην έχει πει κάτι για το μέλλον του.

Την ίδια στιγμή ο Χρήστος Αλμπάνης επανέρχεται στην Ένωση, μετά από έναν χρόνο δανεισμού στον Απόλλωνα Λεμεσού, με τον κυπριακό σύλλογο να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Έλληνα διεθνή.

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού του Χρήστου Αλμπάνη με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην ΑΕΚ.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε 27 συμμετοχές (1.750 αγωνιστικά λεπτά) με τη φανέλα του Απόλλωνα σημειώνοντας 5 τέρματα.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία», αναφέρει ο Απόλλων Λεμεσού για τον παίκτη της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags