Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το συμβόλαιο Χατζηγιοβάνη - Κλάματα λόγω Γιοβάνοβιτς στον τελικό - Χρυσά deals Τουντούρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-24 22:13:00

Αυτό είναι το συμβόλαιο Χατζηγιοβάνη- Κλάματα λόγω Γιοβάνοβιτς στον τελικό- Σούπερ deals Τουντούρη!

Οι Μιχείες
Αυτό είναι το συμβόλαιο Χατζηγιοβάνη- Κλάματα λόγω Γιοβάνοβιτς στον τελικό- Σούπερ deals Τουντούρη!

Το ξέσπασμα πριν την σέντρα στον τελικό και η έκπληξη με Βαγιαννίδη! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για τη μεταγραφή του Έλληνα εξτρέμ στην Τουρκία, αλλά και τα όσα έγιναν στον τελικό που έμεινε εκτός 20αδας. Ποιος ήταν ο αντικαταστάτης του και η κλήση "Βάγια" στην Εθνική.

Παναθηναϊκός: Ο "Ευαγγελιστής" έχει δυνατά παρασκήνια για Χατζηγιοβάνη - Γιοβάνοβιτς - Βαγιαννίδη απο τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (και όχι μόνο) αλλά και όλο το παρασκήνιο με...ποσά, λεπτομέρειες, ημερομηνίες για την μετακίνηση του "Τάσου" στην πρώην ομάδα του Στέλιου Κίτσιου. Όπως και για την...σούπερ μπάλα που παίζει πλέον Έλληνας μεγαλοατζέντης στην Τουρκία

1/ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας απο τον Παναθηναϊκό και το σόου που έδωσε στους πανηγυρισμούς (το γλεντησε με την ψυχή του στην εξέδρα, στο χορτάρι, στα αποδυτηρια), έκαναν να ξεχαστεί η απόφαση - έκπληξη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είχε προηγηθεί το απόγευμα του Σαββάτου, δηλαδή να τον αποκλείσει απο την 20άδα του Τελικού!Ήταν ένα πραγματικό σοκ για τον διεθνή εξτρέμ, ένα μόλις 24ωρό μετά την κλήση του απο τον Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας.

Ο Γιοβάνοβιτς όμως, τον άφησε εκτός 20άδας Τελικού, μια απόφαση που ο Σερβος κόουτς ανακοίνωσε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ κι άφησε...στήλη του άλατος τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, λίγο μετά πήγε σε μια άκρη και... εκτονώθηκε, κλαίγοντας! Θα ήταν βλέπετε το τελευταίο παιχνίδι του με τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό (είχε ουσιαστικά κλείσει απο την Παρασκευή στην Ανκαραγκουτσού) και το... ονειρευόταν διαφορετικά, εξ ου και το κλάμα του. Αποζημιώθηκε βέβαια στο φινάλε με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Κατά τα άλλα αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πόσο αγαπητός είναι ο Χατζηγιοβάνης στο Κορωπί αφού υπήρξαν και δημοσιεύματα - συμπαράστασης, με τον Κυπελλούχο κόουτς Γιοβάνοβιτς να "εγκαλείται" και να "κατηγορείται" για ασέβεια απέναντι στον άσο, ειδικότερα λόγω του αποκλεισμού του απο την 20άδα του τελικού και γενικότερα για την διαχείριση που του επιφύλαξε όλη την σεζόν!!! Απίστευτο...

2/ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: νωρίς το απόγευμα της Τρίτης ανακοινώθηκε η απόκτηση του απο την πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας στην Τουρκία, Ανκαραγκουτσού. Ένα deal που φέρει την υπογραφή του ατζέντη του,  Πασχάλη Τουντούρη, το οποίο ολοκλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα.Βάζοντας έτσι οριστικά τέλος και στην φημολογία πως θα υπέγραφε στην ...ΑΕΚ!!

Η Ανκαραγκουτσού είναι τα τελευταία χρόνια μια ομάδα/ασανσέρ, που ανεβοκατεβαίνει στην πρώτη κατηγορία. Όσον αφορά στις απολαβές του Χατζηγιοβάνη εκεί, θα παίρνει αυτά που  του είχε αρνηθεί ο Παναθηναϊκός. Δηλαδή ένα συμβόλαιο με στανταρ αποδοχές μεταξύ 350 και 400.000 ευρώ συν μπόνους

3/ΤΟΥΝΤΟΥΡΗΣ: κάνει.... μεταγραφικό πάρτι στην Τουρκία. Το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε τον Δημήτρη Γούτα και μέσα σε... ντετε χρόνο τον έβγαλε απο το αδιέξοδο που του είχε δημιουργήσει η ...ΑΕΚ και η προηγούμενη μανατζερική στέγη του.

Του βρήκε,λοιπόν, ένα καλό συμβόλαιο στην γειτονική χώρα και μια ομάδα που του ταίριαζε, στην οποία αναδείχθηκε και μέσω αυτής κλήθηκε κι έπαιξε στην Εθνική Ελλάδας ενώ εκτόξευσε την χρηματιστηριακή του αξία απο τις 800.000 στα 2.800.000 ευρώ!

Ο Πασχάλης Τουντούρης τον περασμένο Φεβρουάριο πήγε τον Δημήτρη Κολοβό απο την Σερίφ Τίρασπολ στην Κοτσαέλισπορ με  υψηλές αποδοχές κι ενώ ήδη αγωνιζόντουσαν στο τουρκικό πρωτάθλημα άλλοι δυο πελάτες του, ο Στέλιος Κίτσιου στην Γκαζιάντεπ και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στην Καϊσερίσπορ!

Ειδικότερα, τώρα, για τον σύλλογο της Άγκυρας,  που υπέγραψε/παρουσίασε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ήταν η πρώτη ομάδα του Κίτσιου στην Τουρκία. Εκεί τον είχε ...οδηγήσει ο Έλληνας μεγαλοατζέντης, αρχικά με 6μηνο δανεισμό και το καλοκαίρι του 2019 με αγορά 330.000 ευρώ απο τον ΠΑΟΚ!  Με τον Κίτσιου να παίρνει μεταγραφή τον περασμένο Αύγουστο στην Γκαζιάντεπ, που έχει προπονητή τον Έρολ Μπουλούτ και γυμναστή τον Νίκο Καρύδα.

4/ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: ήταν ο παίκτης ουσιαστικά που πήρε την θέση του... Χατζηγιοβάνη στην 20άδα του Παναθηναϊκού, για τον Τελικό του Κυπέλλου.

Κι αυτό αφού ο Γιοβάνοβιτς δεν τον επέλεξε για την άμυνα (ως αναπληρωματικό μπακ είχε τον Σαντσες άλλωστε), αλλά για μπροστά!  Μάλιστα στην χαλαρή προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου, στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ο Σέρβος κόουτς φάνηκε να υπολογίζει τον Γιώργο Βαγιαννίδη ως ακραίο χαφ και όχι ως μπακ!!!

Απο εκεί και πέρα η σεζόν τελείωσε ιδανικά για τον (πράσινων αισθημάτων οικογενειακώς) Βαγιαννίδη, στην επιστροφή του στο "τριφύλλι" απο την Ιντερ αφού μετά την συμμετοχή του στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, την κατάκτηση του Κυπέλλου ήρθε σήμερα και η κλήση του στην Εθνική Ελπίδων!

Έτσι ο εκλέκτορας Σίμος διόρθωσε το λάθος του στις προηγούμενες κλήσεις, όταν αγνόησε τον Βαγιαννίδη παρότι ο Λύρατζης είχε...ανεβεί στην Ανδρών. Για τα ματς σε Κύπρο και Πορτογαλία (6 και 11 Ιουνίου), λοιπόν, κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων, ως δεξια μπακ, τόσο ο Λύρατζης όσο και ο Βαγιαννίδης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελειώνει κορυφαίος άσος του ΠΑΟ και πληρώνει ο Αλαφούζος - Πάνω ένα "μύριο" για αντικαταστάτη!

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags