Facebook Pixel Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Αποκάλυψη Μπρινιόλι για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-24 22:52:00

Αποκάλυψη Μπρινιόλι για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μπρινιόλι για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Συνέντευξη σε γνωστή ιταλική ιστοσελίδα μίλησε ο τερματοφύλακας των Πρασίνων όπου και αναφέρθηκε στις ομάδες που φαίνεται να τον θέλουν από την πατρίδα του μιλώντας παράλληλα για το μέλλον του στο Τριφύλλι.

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Ο Ιταλός ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού την φετινή σεζόν και έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα tuttomercato με τον ίδιο να αναφέρει ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος που είναι στους Πράσινους.

«Εχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Θα συμμετάσχουμε και στο Europa Conference League. Πιστεύω ότι θα μείνω στον Παναθηναϊκό, αλλά ξέρεις πως είναι το ποδόσφαιρο. Πάντως αυτό που θέλω είναι να μείνω στην ομάδα».

Για την κίνηση που έκανε η ΣΠΑΛ:  «Yπήρχε αυτή η δυνατότητα. Ευχαρίστησα την ομάδα, όμως δεν ήταν κάτι τόσο προχωρημένο. Με έπεισαν να τελειώσω εδώ τη σεζόν». Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από το club. «Ηταν κάτι το όμορφο. Η ομάδα, ο προπονητής, όλο το περιβάλλον ήταν κάτι νέο για μένα, όμως είμαι ευχαριστημένος», είπε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags