Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα "σκάει" ο Τίγρης για την καψούρα του Αλμέιδα! "Διώχνει" Μάνταλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-25 09:34:00

Τα "σκάει" ο Τίγρης για την καψούρα του Αλμέιδα! "Διώχνει" Μάνταλο

Sportdog Team
Τα "σκάει" ο Τίγρης για την καψούρα του Αλμέιδα! "Διώχνει" Μάνταλο

Έχει δημιουργικές και εκτελεστικές ικανότητες, γι'αυτό και ο Αργεντινός τεχνικός τον θέλει στη θέση που αγωνίζεται ο αρχηγός της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς 600.000 Ευρώ του Ντάρκο Γέβτιτς. Ενημέρωσε όμως τη Ρούμπιν Καζάν ότι ενδιαφέρεται για έναν άλλο ποδοσφαιριστή της ρωσικής ομάδας. Η Ένωση, όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες, ενδιαφέρεται για τον Νοτιοκορεάτη Χουάνγκ Ιν Μπέομ, κάτι που αποτελεί αποκάλυψη του Sportdog από τις 16 Μαΐου!!!

«Μπορεί να κλείσει άμεσα τον Χουάνγκ», είναι ο τίτλος σήμερα στην «Ώρα των Σπορ». Η Ρούμπιν, για να μη χάσει τον Κορεάτη χαφ ελεύθερο, έχει το μίνιμουμ των απαιτήσεων και υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να τελειώσει σύντομα η μεταγραφή.

Σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση είναι, ότι ο γενικός διευθυντής της Καζάν, αποκάλυψε πως η FIFA ετοιμάζει λύση-πακέτο για όλους τους ξένους που παίζουν στη Ρωσία και αυτό ακουμπά και τους Κριχόβιακ και Πόνσε. Οπότε υπάρχει γόνιμο έδαφος, ενώ και στη ρωσική ομάδα υπάρχει διάθεση για συζήτηση για την υπόθεση.

Τη φετινή σεζόν ο Χουάνγκ μετρά 23 συμμετοχές, με 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ τον Απρίλιο δόθηκε δανεικός στη Σεούλ, εξαιτίας της κατάστασης που δημιουργήθηκε στο ρωσικό ποδόσφαιρο με την εισβολή στην Ουκρανία. Είναι επίσης διεθνής επιτελικός μέσος με 30 συμμετοχές και 5 γκολ στην εθνική ομάδα της χώρας του. Οι δημιουργικές και οι εκτελεστικές ικανότητες οδήγησαν τη ρωσική ομάδα να τον αποκτήσει βγάζοντας από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ,προκειμένου να τον αγοράσει από τη Βανκούβερ.

Ο Αλμέιδα γνωρίζει πολύ καλά τον 25χρονο Μπέομ από το MLS. Είναι εισήγηση του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος τον θέλει πολύ στον άξονα της ομάδας. Τώρα ένα ζήτημα είναι ποιόν ρόλο θα του δώσει, από τη στιγμή που ο Πέτρος Μάνταλος μένει στην Ένωση. Η παρουσία του αρχηγού της ομάδας του Δικέφαλου αετού και τη νέα χρονιά επιβεβαιώθηκε από τη συμμετοχή του στη φωτογράφιση για τη φανέλα της νέας σεζόν. Φόρεσε όμως την εμφάνιση με το πορφυρό χρώμα, η οποία θα είναι η τρίτη που θα φορά η ΑΕΚ, κάτι που για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό έχει τη σημειολογία του...

Όσον αφορά τα οικονομικά στοιχεία της μεταγραφής, το συμβόλαιο του Χουάνγκ με τη Ρούμπιν λήγει τον Ιούνιο του 2023. Σύμφωνα με πηγές, υπάρχει η αισιοδοξία στην ΑΕΚ, ότι με μισό εκατομμύριο ευρώ θα μπορέσει να κλείσει τον παίκτη. Η Ένωση φέρεται πως είναι διατεθειμένη να δώσει στον Κορεάτη το συμβόλαιοπου απολάμβανε στη Ρωσία δηλαδή 700.000 ευρώ ετησίως.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags