Facebook Pixel ΑΕΚ: Έρχεται και πιάνει δουλειά ο Αλμέιδα! Σειρά επαφών με παίκτες – Στην Ολλανδία θα χτιστεί ξανά
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-25 16:50:00

Έρχεται και πιάνει δουλειά ο Αλμέιδα! Σειρά επαφών με παίκτες – Στην Ολλανδία θα χτιστεί η νέα ΑΕΚ

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Έρχεται και πιάνει δουλειά ο Αλμέιδα! Σειρά επαφών με παίκτες – Στην Ολλανδία θα χτιστεί η νέα ΑΕΚ

Ο Αργεντινός προπονητής αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Ελλάδα και μπαίνει σε σειρά ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Εξελίξεις που αφορούν τον σχεδιασμό αναμένονται στην ΑΕΚ με την επιστροφή του Ματίας Αλμέιδα στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός τεχνικός έρχεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (Κυριακή ή Δευτέρα το αργότερο) οικογενειακώς στην Αθήνα και αναμένεται να μπει κατευθείαν στα βαθιά και να καταπιαστεί με τα θέματα που αφορούν την ομάδα, πριν την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η έναρξη του χτισίματος της ομάδας που θα μπει στην OPAP ARENA – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ υπολογίζεται στις αρχές Ιουλίου. Στις 6 εκείνου του μηνός θα γίνει η πρώτη. Θα προηγηθούν εργομετρικά τεστ, τα οποία αφορύν τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έχουν υποχρεώσεις.

Οι υπόλοιποι και κυρίως παίκτες που προέρχονται από την ΑΕΚ Β' θα ξεκινήσουν προετοιμασία στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Άπαντες οι ποδοσφαιριστές θα λάβουν στα χέρια τους ειδικά προγραμμάτα ατομικής προετοιμασίας, ανάλογα σε ποιά από τις δυο κατηγορίες (διεθνείς - μη διεθνείς) βρίσκονται.

Επαφές Αλμέιδα με παίκτες

Το δυσκολότερο κομμάτι για τον νέο προπονητή είναι το ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου δυναμικού. Ο Αλμέιδα θα έχει επαφές από το υπάρχον υλικό, ενώ θα έχει τετ α τετ και με παίκτες που επιστρέφουν από δανεισμό και υπολογίζονται στην προετοιμασία, όπως οι Αλμπάνης, Αθανασιάδης και Μπότος. Στο μικροσκόπιο του προπονητή της Ένωσης θα βρεθούν και παιδιά από την ΑΕΚ Β', τα οποία ξεχώρισαν στη Super League 2 και δεν αποκλείεται να συμπληρώσουν τα κενά της προετοιμασίας. Ο προπονητής θα αξιολογήσει την πορεία τους και θα πάρει τις αποφάσεις του για την παρουσία τους στο ρόστερ.

Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Η σημαντικότερη είδηση της ημέρας είναι σίγουρα ο τόπος που θα χτιστεί η νέα ΑΕΚ. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει και φέτος στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Burgh-Haamstede. Κατά τον προγραμματισμό που έχουν καταρτίσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ, η ομάδα θα αναχωρήσει στις 12 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί για 17 μέρες.

Όσον αφορά τα φιλικά που θα δώσει κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο Αλμέιδα έχει ζητήσει συγκεκριμένες ημερομηνίες, οι οποίες δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Όταν "κλειδώσουν" οι ημερομηνίες θα έχουμε μία εικόνα για τους αντιπάλους στα φιλικά... τεστ που θα δώσουν οι «κιτρινόμαυροι».

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΑ ΣΚΑΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΨΟΥΡΑ" ΤΟΥ ΑΛΜΕΙΔΑ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags