Facebook Pixel Γιώργος Μασούρας: Μάχη δύο ομάδων για τον Μασούρα - Τόσα θέλει ο Ολυμπιακός για τον πουλήσει
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-25 17:10:00

Μάχη δύο ομάδων για τον Μασούρα - Τόσα θέλει ο Ολυμπιακός για τον πουλήσει

Sportdog Team
Μάχη δύο ομάδων για τον Μασούρα - Τόσα θέλει ο Ολυμπιακός για τον πουλήσει

Πολύ έντονα ακούγεται το όνομα του Έλληνα επιθετικού των Ερυθρολεύκων ενόψει του μεταγραφικού παραθύρου του καλοκαιριού και μάλιστα οι Πειραιώτες έχουν ορίσει ήδη τιμή πώλησης για τον ποδοσφαιριστή.

Γιώργος Μασούρας: "Μάχη" στην Τουρκία για τον Έλληνα επιθετικό του Ολυμπιακού καθώς όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την χώρα η Φενέρ θέλει να τον αποκτήσει και μάλιστα έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ στο... κόλπο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η sportpress24 και η Τράμπζονσπορ φαίνεται ενδιαφέρεται και μάλιστα στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος ότι οι Ερυθρόλευκοι ζητούν ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομμύρια για τον πουλήσουν, κάτι που ο σύλλογος της Τραπεζούντας δεν μπορεί να ακολουθήσει.

«Προφανώς θέλουμε να πάρουμε τον ακραίο επιθετικό, Γιώργο Μασούρα, από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Έχουμε ήδη παρουσιάσει την πρότασή μας, αλλά ο Ολυμπιακός ζητάει το ποσό των 8 εκατ. ευρώ και αυτά είναι πολλά για εμάς. Αλλά δεν διακόπτουμε τις επαφές μας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τις διαπραγματεύσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ που πρωταγωνιστής είναι ο Γιώργος Μασούρας.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκούπα στην ΑΕΚ με υπογραφή Αλμέιδα - Φεύγουν πέντε, έρχονται οκτώ - Αυτούς φέρνει ο Μελισσανίδης


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags