Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έσκασε τώρα! Πρόταση από ομάδα στον Πασχαλάκη - Το σκέφτεται σοβαρά - Δεν είναι στην Αραβία
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-25 17:56:00

Έσκασε τώρα! Πρόταση από ομάδα στον Πασχαλάκη - Το σκέφτεται σοβαρά - Δεν είναι στην Αραβία

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Πρόταση από ομάδα στον Πασχαλάκη - Το σκέφτεται σοβαρά - Δεν είναι στην Αραβία

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκλεισε οριστικά την πόρτα των αποδυτηρίων της Τούμπας, με τον Έλληνα γκολκίπερ να έχει αγωνιστεί σε 178 παιχνίδια με τον Δικέφαλο και πλέον να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

ΠΑΟΚ:Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκλεισε οριστικά την πόρτα των αποδυτηρίων της Τούμπας, με τον Έλληνα γκολκίπερ να έχει αγωνιστεί σε 178 παιχνίδια με τον Δικέφαλο και πλέον να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο έμπειρος πορτιέρε έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας με ένα... συμβόλαιο ζωής, ωστόσο ο ίδιος έχει διορία μέχρι την Παρασκευή 26/5, να απαντήσει αν θα δεχθεί την εν λόγω πρόταση ή θα εξετάσει κάποια από τις υπόλοιπες προτάσεις που υπάρχουν ή θα υπάρξουν στην πορεία.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που έχει ως προτεραιότητα του την παραμονή στην Ευρώπη έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα της Τουρκίας για να συνεχίσει την καριέρα του και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Metrosport.gr η ομάδα αυτή είναι η Τράμζονσπορ. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας που έχει έντονο το Ελληνικό στοιχείο με πρωταγωνιστές στην πορεία της τον Μανώλη Σιώπη και τον Τάσο Μπακασέτα, θέλει να συνεχίσει την ελληνική παράδοση.

Στην Τούρκικη ομάδα η διαφαινόμενη αποχώρηση του αρχηγού και βασικού της γκολκίπερ, Ουγκουρτσάν Τσακίρ, φέρνει τον Πασχαλάκη ως πρώτο υποψήφιο για τη θέση κάτω από τα δοκάρια με απολαβές που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ. 

Πηγή: Μetrosport.gr

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτούς ζήτησε ο Λουτσέσκου - Τέλος τα συμβόλαια εκατομμυρίου - Ανακοίνωση για Νέα Τούμπα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags