Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες που θα... συζητηθούν για ΠΑΟΚ και Κρμέντσικ - "Ψήνεται" επιστροφή;
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-26 00:05:00

Ατάκες που θα... συζητηθούν για ΠΑΟΚ και Κρμέντσικ - "Ψήνεται" επιστροφή;

Sportdog Team
Ατάκες που θα... συζητηθούν για ΠΑΟΚ και Κρμέντσικ - "Ψήνεται" επιστροφή;

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι δεδομένο πως βρίσκεται στην αναζήτηση επιθετικού και το όνομα του Τσέχου φορ βγήκε και πάλι στην επιφάνεια μετά την αποχώρησή του από την Σλάβια Πράγας.

ΠΑΟΚ: Σε καθοδική πορεία βρίσκεται η καριέρα του Μάικλ Κρμέντσικ, που ήταν ο πρωταγωνιστής στον περσινό τελικό του Κυπέλλου όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό με 2-1.

Ο Τσέχος φορ φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός από την Κλαμπ Μπριζ στην Σλάβια Πράγας, αλλά αγωνίστηκε μόλις σε 14 ματς έχοντας σκοράρει ένα γκολ.

Ο δανεισμός του στην Σλάβια απέτυχε και έτσι νομοτελειακά ο Τσέχος φορ επιστρέφει στην Κλαμπ Μπριζ, όπου έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, αλλά δεν υπολογίζεται από τους πρωταθλητές Βελγίου και ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος με την τροπή που έχει πάρει η καριέρα του.

Με τις εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ έδειξε ότι μπορεί να το… γυρίσει, αλλά δεν τελικά δεν συνέχισε στην Τούμπα και ο δανεισμός του στην Σλάβια μόνο κακό του έκανε. Στην Τσεχία έχει ανοίξει συζήτηση για το μέλλον του Κρμέντσικ και αρκετοί εμπλέκουν το όνομα του ΠΑΟΚ σαν σενάριο επιστροφής του.

«Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για έναν επιθετικό όπως ο Κρμέντσικ αλλά δεν νομίζω ότι θα επέλεγε ξανά τον Κρμέντσικ», είπε σε τσεχική ιστοσελίδα ο ατζέντης και άριστος γνώστης της αγοράς, Ρίαν Καπαγιαννίδης. «Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά δεν πιστεύω να έρθει μια πρόταση από την Ελλάδα», πρόσθεσε ο Καπαγιαννίδης.

Μια από τις λύσεις που έχει μπροστά του ο Μάικλ Κρμέντσικ, είναι να συνεχίσει την καριέρα του εντός συνόρων και να συνεργαστεί ανά με τον Πάβελ Βρμπα, που μόλις πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε από την Μπάνικ Οστράβα.

Πηγή: sfina.gr

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτούς ζήτησε ο Λουτσέσκου - Τέλος τα συμβόλαια εκατομμυρίου - Ανακοίνωση για Νέα Τούμπα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags