Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα ανοίγει την πόρτα στον Πινέδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-26 08:52:00

Ο Αλμέιδα ανοίγει την πόρτα στον Πινέδα! Η ΑΕΚ τον κρατά Ευρώπη

Sportdog Team
Ο Αλμέιδα ανοίγει την πόρτα στον Πινέδα! Η ΑΕΚ τον κρατά Ευρώπη

O Αργεντινός τεχνικός του δίνει τη δυνατότητα να μείνει στην Ευρώπη παρότι έχει προτάσεις από Μεξικό.

Φουντώνουν τα σενάρια για τον Πινέδα, του οποίου το όνομα φιγουράρει σε μεξικανικό και ισπανικό Τύπο για την ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί μία από τις εισηγήσεις του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έρχεται αυτήν την Κυριακή (το αργότερο Δευτέρα) στην Ελλάδα, προκειμένου να πιάσει δουλειά και να εντείνει τις επαφές για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

«Μιλάει με την ΑΕΚ», είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο χτύπημα της εφημερίδας «LiveSport». Ο 26χρονος Μεξικανός μέσος έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με τον ελληνικό σύλλογο για να μπορέσει να παίξει στην Ελλάδα υπό τις οδηγίες του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος τον γνωρίζει από την κοινή τους παρουσία στην Σίβας Γουαδαλαχάρα στο MLS.

Ο Μεξικανός παίκτης θα καλωσόριζε την προοπτική να αλλάξει ομάδα, δεδομένης του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής που είχε στη Θέλτα και της εμπιστοσύνης που του έχει ο Αλμέιδα. Ο παίκτης έχει προτάσεις από την πατρίδα του. Επιθυμία του όμως είναι να παραμείνει στην Ευρώπη.

Έτσι ο Αλμέιδα του δίνει αυτήν τη δυνατότητα! Ο προπονητής της ΑΕΚ του ανοίγει την πόρτα για να έρθει στην Ελλάδα και να παραμείνει στην γηραιά ήπειρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags