Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Από... Ολυμπιακό ο νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΑΕΚ - Συνάντηση με Μελισσανίδη στην Αθήνα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-27 15:08:00

Από... Ολυμπιακό ο νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΑΕΚ; - Συνάντηση με Μελισσανίδη στην Αθήνα!

Sportdog Team
Από... Ολυμπιακό ο νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΑΕΚ; - Συνάντηση με Μελισσανίδη στην Αθήνα!

Η... παράλογη ιστορία του μάνατζερ που ετοιμάζεται για την Ένωση. Ποιος παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και νυν ατζέντης, «παίζει πολύ δυνατά» για τη θέση στη διοίκηση των Κιτρινόμαυρων.

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε όσον αφορά τις εξελίξεις στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ετοιμάζεται για ανακοινώσεις, ίσως και εντός της ημέρας.

Η τελευταία είδηση αφορά τον επόμενο Τεχνικό Διευθυντή, με ένα νέο όνομα να έχει πέσει πλέον στο τραπέζι. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στον Over FM 104,9, το «αφεντικό» της Ένωσης μιλάει με τον Μίλος Μάριτς, τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και νυν μάνατζερ.

Οι δυο άνδρες βρίσκονται σε επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και μάλιστα ο Σέρβος έχει έρθει και στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον «Τίγρη», καθώς ήταν ο ατζέντης του Ιβάν Λέκο, του προπονητή που… κοντραρίστηκε μέχρι την τελευταία ημέρα με τον Ματίας Αλμέιδα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.


Προφανώς πρόκειται για μία… εντυπωσιακή (ίσως και παράλογη) εξέλιξη, καθώς ο Μελισσανίδης ετοιμάζεται να προσλάβει για αντικαταστάτη του Γιάννη Παπαδημητρίου, τον ατζέντη που του είχε προτείνει άλλον προπονητή από αυτόν που τελικά πήρε και να απομακρύνει ή να υποβαθμίσει (σ.σ. του έχει προταθεί να πάρει θέση στις Ακαδημίες όμως είναι άγνωστο αν θα τη δεχθεί) τον άνθρωπο που «έτρεξε» τη συμφωνία με τον Αργεντινό κόουτς!

Η υπόθεση του Μάριτς ακόμα δεν είναι… τελειωμένη στην ΑΕΚ, ωστόσο η υποψηφιότητά του «παίζει» πλέον πάρα πολύ δυνατά. Δεν αποκλείεται μάλιστα, από χθες να είχε διαρρεύσει στο ρεπορτάζ πως η Ένωση συζητάει με κάποιον Γιουγκοσλάβο και για αυτό να γράφτηκε ξανά το όνομα του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, το οποίο όμως ουδέποτε απασχόλησε σοβαρά, όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr.

Η επιλογή πάντως του Μάριτς, εάν τελικά υπάρξει συμφωνία, θα είναι μία… συνέχεια των προηγούμενων για την συγκεκριμένη θέση, καθώς ο Μελισσανίδης έχει μία «αδυναμία» στους Γιουγκουσλάβους (και ατζέντηδες!), τους οποίους λογικά λόγω Ντούσαν Μπάγεβιτς (σ.σ. αυτός τον φέρει τον Μάριτς στον Ολυμπιακό το 2004 ως παίκτη), εμπιστεύεται περισσότερο. Άλλωστε, μη ξεχνάμε ότι είχαν προηγηθεί μεταξύ άλλων στο συγκεκριμένο πόστο οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς και Ίλια Ίβιτς.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον έδιωξε ο Ζήκος από ΑΕΚ, τον παίρνει ο Ολυμπιακός - Δικαίωση Φαν Σχιπ - Ο θείος στον Σασμό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags