Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σκούπα" στον ΠΑΟΚ - Τρία 10αρια Μπότο-Λουτσέσκου - Νέα μεταγραφή από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα!
| 2022-05-27 16:35:00

"Σκούπα" στον ΠΑΟΚ - Τρία 10αρια Μπότο-Λουτσέσκου - Νέα μεταγραφή από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σκούπα" στον ΠΑΟΚ - Τρία 10αρια Μπότο-Λουτσέσκου - Νέα μεταγραφή από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα!

Ποιοι υπογράφουν άμεσα, ποιοι φεύγουν και η περίπτωση Λημνιού. Στην Τούμπα τρέχουν για τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν ρόστερ, καθώς υπάρχει ειλημμένη απόφαση για αρκετές μεταγραφές, κυρίως σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Οι παίκτες που αποχωρούν, οι ανανεώσεις και οι προσθήκες.

ΠΑΟΚ: Μπίσεσβαρ, Κρέσπο και Σβαμπ είναι οι τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαιά τους έχουν ολοκληρωθεί και ο Λουτσέσκου θέλει να παραμείνουν, αλλά υπάρχει όριο σε αυτά που τους προσφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η περίπτωση που φαίνεται ότι μπορεί να "στραβώσει" είναι εκείνη του Μπίσεσβαρ, καθώς ο πεπειραμένος άσος από το Σουρινάμ φαίνεται να βρίσκεται μακριά σε σχέση με αυτό που του προτείνει η ομάδα. Όσον αφορά τον Ισπανό αμυντικό, παρότι επίσης υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτά που θέλει η κάθε πλευρά, δεν έχει τελειώσει η κουβέντα οριστικά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κρέσπο είχε προβλήματα φέτος, αλλά όσο έπαιξε ήταν καλός και με ποιότητα. Κι αυτό δεν το παραβλέπει ο Λουτσέσκου, που έχει εισηγηθεί την παραμονή του. Άλλωστε ο Βαρέλα έφυγε, ο Μιχαηλίδης είναι εκτός, δεν θέλουν και από την ομάδα να αλλάξει ενόψει και των προκριματικών στην Ευρώπη, σε τόσο μεγάλο βαθμό η άμυνα.

Εκεί που θα αλλάξει το προφίλ του ΠΑΟΚ, που θα γίνουν πολλές αλλαγές δηλαδή, είναι μεσοεπιθετικά. Με πρώτον τον Νικολάς Kουαλιάτα που έρχεται αλλά δεν αποκλείεται να έρθουν ακόμα δύο παίκτες (συνολικά τρεις, μαζί με τον 22χρονο από την Ουρουγουάη). Να δούμε τι θα γίνει και με τον Μπίσεσβαρ σε αυτή τη θέση, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Σβαμπ - Αν ανανεώσει δεν θα γίνει άλλη κίνηση στους αμυντικούς μέσους.

Γιατί με τους Σβαμπ, Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Ντόγκλας Αουγκούστο και Σοάρες η ομάδα θα είναι καλυμμένη. Εκτός αν πωληθεί ο Ντόγκλας οπότε γίνει τότε κίνηση ενίσχυσης, καθώς ο Βραζιλιάνος έκανε καλή σεζόν και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες.

Τέλος, ο Λημνιός πάντα παραμένει στο προσκήνιο, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από αυτή την υπόθεση...

Κοτάρσκι και… έκπληξη!

Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν με αγορά τον Κοτάρσκι, τον 23χρονο Κροάτη τερματοφύλακα που ανήκει στον Άγιαξ (είναι στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου και χρειάζονται περίπου 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του) και λογικά θα έρθει για να πάρει τη φανέλα του βασικού.

Τι θα γίνει, όμως, με τον Νο2; Γιατί ενώ δεν υπάρχει κάποιος ενθουσιασμός για την παρουσία του Ζίβκοβιτς (ίσως να υπάρχει οριακά θετική άποψη για εκείνον γενικά στην ομάδα!), παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο ώστε αφενός να υπάρχει η δική του εμπειρία, αφετέρου να μην υπάρξει ριζική αλλαγή στη βασική δυάδα μιας τόσο νευραλγικής θέσης.

Πάντως, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη μία πληροφορία, που θέλει τον Ζοσέ Μπότο να κάνει επαφές με μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, για να αποκτηθεί ακόμα ένας νεαρός τερματοφύλακας, με τη μορφή δανεισμού για 2ος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού Πασχαλάκη με Ολυμπιακό - Υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο - Ανατροπή με Μαϊστόροβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags