ΑΕΚ: Παρελθόν από την Ένωση αποτελεί ο Γιάννης Παπαδημητρίου, που κατείχε τον ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Μίλος Μάριτς να φαντάζει το μεγάλο φαβορί όπως είχε αποκαλύψει το Sportdog.gr.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα εκτελεστικό της διευθυντή, κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.

Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται να αναβαθμίσει τον Ηλία Κυριακίδη καθώς από σήμερα θα γίνει το απόλυτο αφεντικό των ακαδημιών της ομάδας, παίρνοντας τον ρόλο του Διευθυντή, ενώ παράλληλα θα είναι και υπεύθυνος Ανάπτυξης και του συνεργαζόμενου δικτύου, θέση που κατείχε ήδη, ενώ θυμίζουμε πως την σεζόν που ολοκληρώθηκε υπήρξε και άμεσος συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην πρώτη ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ εκτιμά ιδιαίτερα τον Ηλία Κυριακίδη όσο για τις γνώσεις του αλλά και για τις ικανότητες που έχει στη διαχείριση και ασφαλώς και πλέον το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς ΠΑΕ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από... Ολυμπιακό ο νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΑΕΚ; - Συνάντηση με Μελισσανίδη στην Αθήνα!