Facebook Pixel ΕΠΟ: Έσκασε τώρα! Ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αδειδότηση του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-27 19:54:00

Έσκασε τώρα! Ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αδειδότηση του Άρη

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αδειδότηση του Άρη

Με επίσημη ανακοίνωση η ελληνική Ομοσπονδία αναφέρθηκε στην υπόθεση αδειοδότησης των Κίτρινων λίγες μέρες μετά την απόφαση από πλευράς UEFA για το συγκεκριμένο θέμα.

ΕΠΟ: Μέσω επίσημης ανακοίνωσης η ΕΠΟ έκλεισε και τυπικά το θέμα της ευρωπαϊκής αδειοδότησης της ΠΑΕ Άρης αναφέροντας ότι τελικά η συγκεκριμένη υπόθεση μπαίνει στο αρχείο και δεν υπάρχει πρόβλημα για τους Κίτρινους που θα δώσουν κανονικά το παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

"Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. (Δ.Ο.Α.) συγκλήθηκε σήμερα 27-5-2022, προσκληθέν από την Πρόεδρο αυτού για να αποφανθεί σχετικά με τον προσδιορισμό ή μη της έφεσης του Προϊσταμένου του Τμήματος Αδειοδοτήσεως κατά της υπ΄αριθμ. 13/16.5.2022 αποφάσεως του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης (αριθ. πρωτ. 13452/18.05.2022) και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, και εξετάζοντας τα νέα στοιχεία που τέθηκαν υπόψη του, έκρινε ομόφωνα, ότι δεν υπάρχει λόγος να προβεί στον προσδιορισμό της έφεσης, αφού το αμφισβητούμενο ζήτημα έχει λυθεί με την από 23-5-2022 ερμηνευτική επιστολή της UEFA, επιπλέον δε η οφειλή της ΠΑΕ -για την μη εξόφληση της οποίας ασκήθηκε η έφεση- έχει εξοφληθεί, όπως αποδεικνύεται από την από 24-5-2022 επιστολή της FIFA, συνεπώς δεν υπάρχει αντικείμενο δίκης, και έθεσε με διάταξή του την έφεση στο αρχείο.

Τούτων δοθέντων καθίσταται απολυτα προφανές ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι Ανεξάρτητοι Θεσμοί της ΔΕΝ παραβιάζουν κανονισμούς, ΔΕΝ πολιτεύονται και κυρίως ΔΕΝ υποχωρούν στον κανιβαλισμό που συστημικά επιχειρούν να επιβάλλουν κάποιοι στο σύνολο των λειτουργιών του Ελληνικού Ποδοσφαίρου", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags