Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Τρελά λεφτά για Μαρινάκη - Διεκδικεί 200 εκατομμύρια ευρώ!
| 2022-05-27 19:26:00

Τρελά λεφτά για Μαρινάκη - Διεκδικεί 200 εκατομμύρια ευρώ!

Sportdog Team
Τρελά λεφτά για Μαρινάκη - Διεκδικεί 200 εκατομμύρια ευρώ!

Ιστορική στιγμή για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ομάδα του. Πώς ένα ποδοσφαιρικό ματς μπορεί να τους αποφέρει τεράστια έσοδα.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη και η Χάντερσφιλντ κοντράρονται στον τελικό για την άνοδο στην Premier League (Κυριακή 29/5, 18:30), σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποφέρει μέχρι και 200.000.000 ευρώ στον νικητή σε βάθος τριετίας.

Σύμφωνα με έκθεση της Deloitte,, η ομάδα που θα προβιβαστεί αναμένεται να έχει μελλοντικά έσοδα ύψους 200 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας, οι οποίες θα προέρχονται από αυξήσεις στα εμπορικά έσοδα, έσοδα από την ημέρα των αγώνων και εξασφαλισμένα έσοδα που θα προέρχονται από την κεντρική διαχείριση της Premier League, τα οποία υπολογίζονται στα 100 εκατ. ευρώ.

Στη συγκεκριμένη ανάλυση φιλοξενούνται και δηλώσεις του διευθυντή της Deloitte, που εξηγεί πώς μπορούν να αξιοποιηθούν αυτά τα χρήματα. «Οι οπαδοί έχουν επενδύσει στον στόχο να δουν τον σύλλογό τους να μπαίνει ξανά στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι ομάδες που προωθούνται επωφελούνται από σημαντικά οικονομικά κέρδη που μπορούν να προσφέρουν νέες υπογραφές παικτών, βελτιώσεις σταδίου και πολλά άλλα.
Ο νικητής του αγώνα της Κυριακής θα αντιμετωπίσει την πρόκληση να διατηρήσει τον ενθουσιασμό των φιλάθλων, καθώς και να εξισορροπήσει την οικονομική σταθερότητα τους επόμενους μήνες. Ο αγώνας αυτής της Κυριακής κρατά το κλειδί για την εκ νέου είσοδο στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά η πιο δύσκολη μάχη έρχεται: η παραμονή σε αυτήν».

Σημειώνεται επίσης ότι αν η ομάδα που θα πάρει την άνοδο, υποβιβαστεί αμέσως την επόμενη σεζόν, θα λάβει περίπου 95 εκατ. ευρώ για τις σεζόν 2023/24 και 2024/25.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο χρυσό deal Μαρινάκη με Ντέκο - "Πιέσεις" να υπογράψει ο γκολτζής - Ρίχνει χρήμα για...Βαλμπουενά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags