Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή από Μάντσεστερ Σίτι ο Ολυμπιακός - Παίκτης 5 εκατομμυρίων - "Μπακ χαφ με καλή σέντρα"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-28 10:00:00

Μεταγραφή από Μάντσεστερ Σίτι ο Ολυμπιακός - Παίκτης 5 εκατομμυρίων - "Μπακ χαφ με καλή σέντρα"!

του Γιώργου Κτενά
Μεταγραφή από Μάντσεστερ Σίτι ο Ολυμπιακός - Παίκτης 5 εκατομμυρίων - "Μπακ χαφ με καλή σέντρα"!

Έρχεται από εντυπωσιακή σεζόν και μπορεί να πάρει φανέλα βασικού! Ποιος είναι ο Βραζιλιάνος άσος, που ανήκει στους πρωταθλητές Αγγλίας και τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς. Ποια τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά; Διαβάστε στο sportdog.gr...

Ο διεθνής Βραζιλιάνος άσος, Γιαν Κόουτο, που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι και φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μπράγκα, συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό ως μια λύση που γνωρίζει ο Πέδρο Μαρτίνς από τη συμμετοχή του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο 19χρονος άσος είναι ένας σύγχρονος φουλ μπακ, με τον σωματότυπο του Ομάρ, και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η περίπτωσή του απασχολεί όλο και πιο έντονα τους Πειραιώτες, που ψάχνουν μια λύση για τη θέση του Λαλά.

Ο Γάλλος άσος θα αποχωρήσει για την πατρίδα του και ο Κόουτο, που δεν υπολογίζεται από τους πρωταθλητές Αγγλίας, θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού ή, ακόμα, και με αγορά, καθώς η τιμή του πλησιάζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Ζάγκα, δημοσιογράφο που παρακολουθεί το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μας πει για τη φετινή σεζόν του νεαρού Βραζιλιάνου.

"Μπακ-χαφ με ανεβάσματα και σέντρες - Βοηθάει επιθετικά - Άνετα στον Ολυμπιακό"

"Η καλύτερη χρονιά του ήταν φέτος, ξεπετάχτηκε. Στην Μπράγκα έπαιξαν αρκετοί νεαροί, καλός είναι, τον είχε ψωνίσει από νωρίς η Σίτι αλλά δεν είναι εύκολο να σταθείς στο δικό της επίπεδο. Στην Μπράγκα φέτος ήταν βασικός, έπαιζε 3-4-3 ο προπονητής και ο Κόουτο είχε τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Τι τον κάνει να ξεχωρίζει;

'Έχει ανεβάσματα πολλά και καλές σέντρες. Βοήθησε αρκετά επιθετικά, πιο πολύ από αμυντικά".

Μπορεί να σταθεί στα υψηλού επιπέδου παιχνίδια που δίνει ο Ολυμπιακός Κυριακή-Τετάρτη;

"Άνετα! Φέτος έπαιξε άπειρα ματς με την Μπράγκα, που προχώρησε πολύ σε Γιουρόπα Λιγκ και Κύπελλο. Ήταν η χρονιά του φέτος".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση Ολυμπιακού για Σόουζα - Άσχημα νέα για Φορτούνη και Καρβάλιο - Αυτόν… έκοψε ο Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags