Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τους ζήτησε ο Λουτσέσκου - Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης "ψήνουν" συμφωνίες με τέσσερις παίκτες
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-29 00:18:00

Τους ζήτησε ο Λουτσέσκου - Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης "ψήνουν" συμφωνίες με τέσσερις παίκτες

Sportdog Team
Τους ζήτησε ο Λουτσέσκου - Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης "ψήνουν" συμφωνίες με τέσσερις παίκτες

Δεδομένη είναι η επιθυμία του ΠΑΟΚ, για να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του, τρεις παίκτες που έχουν προσφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια, έχουν κατακτήσει τίτλους με τον Δικέφαλο και μπορούν να συνεισφέρουν με την εμπειρία τους στην ομάδα και την νέα αγωνιστική περίοδο. Η αναφορά γίνεται για τους Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, ενώ τρέχει και το θέμα του Σβαμπ.

Για τον Βιείρίνια βεβαίως είχαμε αναφέρει εδώ και καιρό, πως αποτελεί επιθυμία του Σαββίδη να παραμείνει στην Τούμπα. Όπως και του Λουτσέσκου. Το θέλει ξεκάθαρα και ο ίδιος ο αρχηγός του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πως και ο Ζοσέ Μπότο, είχε προϊδεάσει με πρόσφατες δηλώσεις του πως έχει ληφθεί η απόφαση για την παραμονή του Αντρέ. Απλά το τελευταίο 24ωρο ξεκίνησε η διαδικασία των συζητήσεων και σε πρακτικό επίπεδο. Δηλαδή σε οικονομικό. Αυτή είναι η ενημέρωση που υπάρχει.

Για τους Μπίσεσβαρ και Κρέσπο, είναι δεδομένη η επιμονή του Λουτσέσκου για την παραμονή τους. Ανέλαβαν λοιπόν «δράση» η Μαρία Γκοντσαρόβα που είναι και η υπεύθυνη επί όλων των οικονομικών θεμάτων της ΠΑΕ. Και φυσικά ο Ζοσέ Μπότο, ως ο αρμόδιος αθλητικός διευθυντής της ομάδας. Προτάσεις και στους τρεις, σε πρακτικό επίπεδο, μέσα από την διαδικασία της διαπραγμάτευσης, από την οποία, ο στόχος είναι να προκύψουν θετικά αποτελέσματα. Τουτέστιν, να παραμείνουν και οι τρείς έμπειροι στην Τούμπα.

Και για τον Σβαμπ

Θυμίζουμε, όπως είχαμε γράψει αναλυτικά στη Metrosport, πως ανάλογη εισήγηση υπάρχει και για τον Στέφαν Σβαμπ, καθώς ο Λουτσέσκου θεωρεί πως με την εμπειρία του, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στις υποχρεώσεις της, την νέα σεζόν.

Ενήμερος ο Σαββίδης

Για το θέμα της παραμονής των Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο και Σβαμπ έχει εκφραστεί θετικά και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο πρόεδρος και ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους στενούς του συνεργάτες για όλα τα θέματα, συμμερίζεται την επιθυμία του Λουτσέσκου για την παραμονή των τριών έμπειρων παικτών και έχει ανάψει το «πράσινο φως» για να τρέξουν οι διαπραγματεύσεις και φυσικά να προκύψουν οι συμφωνίες άμεσα. Ακόμη και τις επόμενες ώρες. Για το ίδιο θέμα, ανάλογη είναι και η στάση του Γιώργου Σαββίδη, που είναι μέλος της διοίκησης και βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στη Θεσσαλονίκη και συνεχώς κοντά στην ομάδα.

Ουσιαστικά η παραμονή των τριών, συν τον Σβάμπ με βάση και την εισήγηση του Λουτσέσκου έχει ένα σκεπτικό. Ποιο είναι αυτό; Στην ομάδα θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ, αυτό είναι δεδομένο. Και με αποχωρήσεις και με αποκτήσεις παικτών. Όμως, πρέπει να υπάρχουν και κάποιες «σταθερές». Παίκτες που να γνωρίζουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ, να είναι «μπαρουτοκαπνισμένοι» και να έχουν την «φλόγα» του νικητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι’ αυτό θέλουν Λημνιό Λουτσέσκου και Γιοβάνοβιτς- Στην 11αδα με Ζίβκοβιτς- Άλλαξε στην Ολλανδία"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags