Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μεταγραφή από... ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Τον φέρνουν για βασικό στο Λιμάνι - Τρεις ηχηρές αποχωρήσεις!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-29 10:00:00

Μεταγραφή από... ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Τον φέρνουν για βασικό στο Λιμάνι - Τρεις ηχηρές αποχωρήσεις!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή από... ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Τον φέρνουν για βασικό στο Λιμάνι - Τρεις ηχηρές αποχωρήσεις!

Το νέο όνομα στην "ερυθρόλευκη" λίστα και η μεγάλη πώληση. Στο Λιμάνι έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν και για εξτρέμ στην αγορά, καθώς είναι πολύ πιθανό να φύγουν τρεις παίκτες που λογίζονται για τη συγκεκριμένη θέση.

Οι Ονιεκούρου, Λόπες θα αποτελέσουν παρελθόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν "φουντώσει" τα σενάρια που θέλουν τουρκικές ομάδες να μπαίνουν δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα. Κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί σίγουρα για εξτρέμ, αφού ενδέχεται να ξεμείνει μόνο με τους Ροντρίγκες και Βρουσάι.

Ένας παλιός γνώριμος επανήλθε στην επικαιρότητα μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του στη δεύτερη κατηγορία. Ο λόγος για τον Ντάργουιν Ματσίς, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατήσει τη Γρανάδα στη La Liga μαζί με τους συμπαίκτες του και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.

Τις τελευταίες ημέρες οι Ισπανοί συνέδεσαν τον Βενεζουελάνο εξτρέμ με τον Ολυμπιακό και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ματσίς γίνεται θέμα στην Ελλάδα, μιας στο παρελθόν είχε "παίξει" για την ΑΕΚ.



Ο διεθνής άσος απασχόλησε έντονα τους Κιτρινόμαυρους το 2019, όταν αγωνιζόταν στην Ουντινέζε και προτού καταλήξει τελικά στη Γρανάδα. Τώρα οι Ίβηρες γράφουν πως η ισπανική ομάδα θα αναγκαστεί να παραχωρήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές λόγω του υποβιβασμού της. Ο Ματσίς, όπως αναφέρεται, θα μπορούσε είτε να αφεθεί ελεύθερος είτε να πωληθεί με χαμηλο αντίτιμο παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι Ισπανοί κάνουν λόγο για απλό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τίποτα παραπάνω, για την ώρα.

Ο 29χρονος άσος αρέσκεται στο να αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να συγκλίνει και να εκμεταλλεύεται το εξαιρετικό δεξί πόδι που διαθέτει. Τη φετινή σεζόν μέτρησε 4 γκολ και 3 ασίστ στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ είναι πολύ μεγάλη η συνεισφορά του στην Εθνική Βενεζουέλας τα τελευταία χρόνια. Με το εθνόσημο αγωνίζεται από το 2011 και στο διάστημα αυτό έχει πετύχει 9 γκολ σε 37 αγώνες, έχοντας αποτελέσει βασικό στέλεχος της ομάδας στο Copa America του 2019.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παγώνει" τον Ολυμπιακό ο... εκατομμυριούχος - Έκπληξη στη λίστα Μαρτίνς - Ανατροπή με Τζολάκη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags