Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Παγώνει" τον Ολυμπιακό ο... εκατομμυριούχος - Έκπληξη στη λίστα Μαρτίνς - Ανατροπή με Τζολάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-28 14:30:00

"Παγώνει" τον Ολυμπιακό ο... εκατομμυριούχος - Έκπληξη στη λίστα Μαρτίνς - Ανατροπή με Τζολάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Παγώνει" τον Ολυμπιακό ο... εκατομμυριούχος - Έκπληξη στη λίστα Μαρτίνς - Ανατροπή με Τζολάκη!

Η μεταγραφή από κορυφαία ομάδα και το μέλλον του Έλληνα κίπερ. Ποιος παίκτης από την "ερυθρόλευκη" μεταγραφική λίστα ζήτησε έξτρα χρόνα, ο πρώτος στόχος στο Λιμάνι και η κίνηση έκπληξη για τον δεύτερο τερματοφύλακα. Θα φύγει ο Τζολάκης και γιατί;
 

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του Ολυμπιακού στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού είναι θέση του αριστερού μπακ, μιας και η φετινή σεζόν έδειξε πως ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για να καταφέρει να έχει καλές εμφανίσεις χρειάζεται… ανταγωνισμό στο εσωτερικό της ομάδας.

Έτσι μια από τους λύσεις που οι Πειραιώτες εξετάζουν είναι αυτή του Φαμπρίζιο Ανχιλέρι που αγωνιζόταν στην Ρίβερ Πλέιτ, όμως δεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Αργεντίνους με αποτέλεσμα να είναι ελεύθερος. Ο 28χρονος, με χρηματιστηριακή αξία στα 3 εκατομμύρια ευρώ, είναι στους Millonarios από το 2019, όταν οι Ερυθρόλευκοι της Λατινικής Αμερικής είχαν δώσει 2 εκατομμύρια ευρώ στην Γοδόι Κρούζ για να το αποκτήσουν.

Από τότε μέχρι και σήμερα ο Λατίνος μπακ αγωνίστηκε 68 φορές με τη Ρίβερ σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας 4 γκολ και δίνοντας 13 ασίστ, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Αργεντινή μέτρησε 31 συμμετοχές με 3 τέρματα και 4 ασίστ. Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να παίζει μόνος του για την συγκεκριμένη περίπτωση, μιας και ισπανικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως και η Θέλτα ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, κάτι που κάνει την περίπτωση πιο… περίπλοκη για τους Ερυθρόλευκους.

Τα δεδομένα πάντως από την Αργεντινή είναι απλά. Ο Ανχιλέρι δεν πρόκειται ακόμα να πάρει απόφαση για το μέλλον του, μιας και έχει κάνει γνωστό στο περιβάλλον του ότι θα περιμένει πρώτα να μπει ο Ιούνιος, να δει τι προτάσεις έχει στα χέρια του και μετά να αποφασίσει, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει… αναμονή μερικών ημερών, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου, στο Λιμάνι εξετάζουν κι άλλη περίπτωση μπακ, που βρίσκεται μάλιστα και πιο ψηλά!

Την ίδια στιγμή οι Πειραιώτες δείχνουν να ενδιαφέρονται και για τερματοφύλακα. Μπορεί ο Τόμας Βατσλίκ να ανανέωσε της συνεργασία του με τους πρωταθλητές, δείχνοντας φέτος τις 44 φορές που αγωνίστηκε ότι η φανέλα με το νούμερο 1 του… ανήκει δικαιωματικά, όμως όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέδρο Μαρτίνς τσεκάρει ήδη ονόματα για την θέση αφού φαίνεται να θέλει έναν άλλο τερματοφύλακα πίσω από τον Τσέχο, μιας και ο Κρίστινσον έχει φτάσει στα 33 και έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο, ενώ για τον Τζολάκη παρότι υπάρχει ικανοποίηση για τις εμφανίσεις του, γίνονται σοβαρές σκέψεις να δοθεί δανεικός στο εξωτερικό για να… ψηθεί.

Στη κορυφή της λίστας λοιπόν βρίσκεται ο τερματοφύλακας της Σάλκε, Μάρτιν Φράισλ, που φέτος έπαιξε 27 φορές στη Γερμανία, με τις 26 να είναι στο πρωτάθλημα, και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, πανηγυρίζοντας στο τέλος της χρονιάς την άνοδο στην Bundesliga. Ο 29χρονος Αυστριακός που είχε έρθει στους Βασιλικούς Μπλε το περασμένο καλοκαίρι από την Ντε Χάαγκ, μένει ελεύθερος και όλα δείχνουν ότι δεν θα ανανεώσει με τον γερμανικό σύλλογο και ήδη εξετάζει τις επιλογές του.

Ανάμεσα σε αυτές φαίνεται ότι είναι και ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να βλέπουν στο πρόσωπό του έναν τερματοφύλακα με εικόνες από ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που θα μπορεί να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βατσλίκ, αλλά παράλληλα να δώσει ανταγωνισμό στον Τσέχο κάτι που θα κάνει καλό τόσο στους δύο ποδοσφαιριστές όσο και στους Πειραιώτες.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση Ολυμπιακού για Σόουζα - Άσχημα νέα για Φορτούνη και Καρβάλιο - Αυτόν… έκοψε ο Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags