Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για μπακ 2 εκατ. - Αποθέωση από Σάντος - Deadline και... μούφες για Γκατσίνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-29 16:00:00

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για μπακ 2 εκατ. - Αποθέωση από Σάντος - Deadline και... μούφες για Γκατσίνοβιτς

Οι Μιχείες
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για μπακ 2 εκατ. - Αποθέωση από Σάντος - Deadline και... μούφες για Γκατσίνοβιτς

Η "μάχη" Βιεϊρίνια-Ρόνι Λόπες και το σούπερ deal του Παναθηναϊκού. Το Sportdog.gr παρουσιάζει το παρασκήνιο πίσω από την υπόθεση του Ράφα Σοάρες, το ενδιαφέρον που υπάρχει από Τούμπα-Πειραιά και τη στρατηγική που ακολουθούν οι δύο σύλλογοι. Bonus οι τελευταίες εξελίξεις με τον Σέρβο άσο του Τριφυλλιού και την πρόταση που θα κάνουν οι Πράσινοι για την αγορά του.
 

Ο Κυριακάτικος "Ευαγγελιστής" ασχολείται με δυο υποθέσεις, της αγοράς του Γκατσίνοβιτς απο τον Παναθηναϊκό και της μεταγραφικής υπόθεσης του Πορτογάλου αριστερού μπακ Ράφα Σοάρες. Και οι δυο έχουν μπόλικο..."ψαχνό"!

1/ΓΚΑΤΣΙΝΟΒΙΤΣ: το ο τι ο ατζέντης του, Μαλένοβιτς, κάνει αυτός όλο το παιχνίδι και για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, στις συζητήσεις με την Χοφενχάϊμ, η στήλη το είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό. Μπορεί το γερμανικό κλάμπ να μην... βιάζεται και να το παίζουν (λίγο)..."δύσκολοι", οι "πράσινοι" όμως, δεν σκοπεύουν να αφήσουν την υπόθεση να τραβήξει μέσα στο καλοκαίρι και να γίνει σήριαλ. Μπορεί όντως η Νο 1 προτεραιότητα του Γιοβάνοβιτς, στον προγραμματισμό της νέας σεζόν, να είναι η παραμονή του Γκατσίνοβιτς, αλλά θα υπάρξει και...ντεντ λάιν. Κάτι άλλωστε που έχει ήδη μεταφερθεί στην Χοφενχάιμ, μπορεί όχι ακριβώς με αυτή την μορφή (ακόμη) αλλά σίγουρα στο στυλ πως ο χρόνος δεν είναι...απεριόριστος και θα πρέπει εντός Ιουνίου να "κλείσει". Είτε θετικά, είτε αρνητικά ώστε στην δεύτερη περίπτωση να κινηθούν απο το"τριφύλι" για "αντι-Γκατσίνοβιτς"!

2/ΓΚΑΤΣΙΝΟΒΙΤΣ: ο Σέρβος προορίζεται για να πάρει ένα απο τα δυο υψηλότερα νέα συμβόλαια στον Παναθηναϊκό, προφανώς μαζί με αυτό του στραικερ που λογικά θα αποκτηθεί. Απο εκεί και πέρα τα περι 4.000.000 ευρώ που γράφτηκε στα μέρη μας, πως δήθεν τον κοστολογεί με τόσα η Χοφενχάιμ, είναι να...είχαμε να γράφαμε! Δηλαδή η Χοφενχάιμ αγόρασε τον Γκατσινοβιτς το 2020 με 3.000.000, δεν τον υπολογίζει για βασικό, τον άφησε να φύγει δανεικός και τώρα θα ζητήσει και ένα εκστομμυριο παραπάνω απο τα χρήματα που έδωσε πριν δυο χρόνια; Μούφες, όπως σας το γραφω. Να ξέρετε, ο Μαλένοβιτς "παλεύει" για να ντιλάρει την αγορά του διεθνή Σέρβου μέσου με ένα ποσό που θα κυμαίνεται απο 1,4 ως 1.800.000. Αυτή είναι η...ρεαλιστική τιμή του. Και προφανώς για να... μιλάει για αυτά τα ποσά o Ελβετός ατζέντης, θα έχει και την "συγκατάθεση" του Παναθηναϊκού. Τι, όχι;

3/ΡΑΦΑ ΣΟΑΡΕΣ: στην Πορτογαλία τον έχουν είτε για τον Ολυμπιακό, είτε για τον ΠΑΟΚ. Στην ελληνική πιάτσα agents υποστηρίζουν πως μπορεί να ασχοληθεί και ο Παναθηναϊκός, εφόσον δεν ντιλάρει η ανανέωση του Χουανκάρ (ο Ισπανός ζητάει σχεδόν μια 500άρα)!  Και ο Φερνάντο Σαντος, όταν πρόσφατα ρωτήθηκε απο... Αθήνα μεριά για τον Ράφα Σοάρες, ήταν σαφής ο, τι κάνει/στέκεται σε οποιαδήποτε ελληνική Μπιγκφοράτη ομάδα ψάχνει αριστερό μπακ!

4/ΡΑΦΑ ΣΟΑΡΕΣ: ο 27χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ, με τα 2.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία, είναι ελεύθερος, δεν ανανεώνει με την Γκιμαράες και υπάρχουν ουκ ολίγοι ενδιαφερόμενοι. Στον "δικέφαλο" προορίζεται για βασικός, θα έχει το μπουστάρισμα του Βιεϊρίνια ενώ μπορεί να κάνει... δυνατό παιχνίδι με το μανατζερικό Γραφείο που τον εκπροσωπεί ο Ζοσέ Μπότο! Όπως έκανε και με τον συμπατριώτη τους (και συνεπωνυμό του), Φελίπε Σοαρες, τον περασμένο Γενάρη. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, σε  ο τι έχει να κάνει με το μανατζερικό Γραφείο του Ράφα Σοάρες, δηλαδή με τους Μπάστο/Καρντόσο/Πάουλο Μαδέϊρα, πολύ καλές άκρες διαθέτει και ο Ολυμπιακός, απο την εποχή που είχε αποκτήσει δανεικό τον εξτρέμ Ερνάνι. Ο πιο προβεβλημένος πελάτης τους σήμερα είναι ο Ρόνι Λόπες, που πέρσι έπαιξε δανεικός στους "ερυθρόλευκους" κι έφυγε αλλά  πρόσφατα γράφτηκε πως υπο προϋποθέσεις μπορεί να "επιστρέψει" στο μεταγραφικό προσκήνιο των Πρωταθλητών Ελλάδας. Προφανώς με το σιγοντάρισμα των ατζεντηδών του, που έχουν συζητήσει(πόσο προχωρήσαν παραμένει άγνωστο) με Ολυμπιακό και για τον έτερο πελάτη τους Ράφα Σοάρες. Βέβαια υπάρχει και ο...παράγοντας Μαρτίνς στην "εξίσωση"...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή από... ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Τον φέρνουν για βασικό στο Λιμάνι - Τρεις ηχηρές αποχωρήσεις!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags