Facebook Pixel Νότιγχαμ Φόρεστ: Θρίαμβος Νότιγχαμ! Στην Premier η ομάδα του Μαρινάκη - Πήρε το ματς των... 200 εκατ. ευρώ! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-29 20:23:00

Θρίαμβος Νότιγχαμ! Στην Premier η ομάδα του Μαρινάκη - Πήρε το ματς των... 200 εκατ. ευρώ! (Vid)

Sportdog Team
Θρίαμβος Νότιγχαμ! Στην Premier η ομάδα του Μαρινάκη - Πήρε το ματς των... 200 εκατ. ευρώ! (Vid)

Η αγγλική ομάδα ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη επικράτησε με 1-0 στον τελικό των μπαράζ ανόδου απέναντι στη Χάντερσφιλντ και επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από 23 χρόνια, βάζοντας παράλληλα ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στα ταμεία της.
 

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έγραψε ιστορία και θα αγωνίζεται στην Premier League τη νέα σεζόν, μετά από 23 ολόκληρα χρόνια!

Ο τελικός των μπαράζ ανόδου διεξήχθη στο Γουέμπλεϊ ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0 για τη Νότιγχαμ, η οποία πήρε τη νίκη χάρη σε αυτογκόλ του Κόλγουιλ στο 43ο λεπτό.

Πέραν της σπουδαίας επιτυχίας που συνιστά η επαναφορά της ιστορικής αγγλικής ομάδας στην Premier League, η άνοδος γεμίζει τα ταμεία της με ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Συγκεκριμένα, βάσει σχετικής έκθεσης από την Deloitte, ο νικητής του τελικού στα μπαράζ ανόδου μπορεί να κερδίσει μέχρι και 200 εκατομμύρια ευρώ συνολικά σε βάθος τριετίας!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε από την εξέδρα του Γουέμπλεϊ την αναμέτρηση και πανηγύρισε την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του.

Οι συνθέσεις:

Χάντερσφιλντ: Nίκολς, Λις, Σαρ (57' Ράσελ), Κόλγουιλ, Πίπα, Χογκ, Ο' Μπράιαν, Τόφολο, Σινάνι, Γουόρντ (67' Ρόουντς), Τόμας

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σαμπά (89' Χόρβαθ), Ουόραλ, Κουκ, ΜακΚένα, Σπενς, Γέιτς, Γκάρνερ, Κόλμπακ, Τζικερνάγκελ (75' Λόου), Τζόνσον, Ντέιβις (66' Σάριτζ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για μπακ 2 εκατ. - Αποθέωση από Σάντος - Deadline και... μούφες για Γκατσίνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags