Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: "Θα παίξει στον Ολυμπιακό ο Μαντσίνι - Αποφασίζει ο Καρυπίδης - Πάνω από 1.5 εκατομμύριο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-29 22:31:00

"Θα παίξει στον Ολυμπιακό ο Μαντσίνι - Αποφασίζει ο Καρυπίδης - Πάνω από 1.5 εκατομμύριο"

του Γιώργου Κτενά
"Θα παίξει στον Ολυμπιακό ο Μαντσίνι - Αποφασίζει ο Καρυπίδης - Πάνω από 1.5 εκατομμύριο"

Με πόσα χρήματα μπορεί να γίνει η μεγάλη μεταγραφή; Ποιες οι πιθανότητες να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο άσος των Κίτρινων, το ενδιαφέρον από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και το κενό που θα αφήσει στους Θεσσαλονικείς.

Ολυμπιακός - Άρης: Το όνομα του Ντανιέλ Μαντσίνι συνδέθηκε με τους Πειραιώτες και, όπως αναφέρει με δηλώσεις του στο sportdog ο δημοσιογράφος Στέφανος Μίντζας, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ των Κίτρινων, είναι πρώτης τάξης λύση για τους πρωταθλητές.

Με ποιους ταιριάζει στην 11άδα του Ολυμπιακού, ποια πρόταση είναι καλή για την απόκτησή του και ποιος είναι καλύτερος εξτρέμ σε σχέση με τον Ονιεκούρου; Οι απαντήσεις ακολουθούν...

"Από τους κορυφαίους - Τον χρειάζεται ο Άρης - Εμφανής η απουσία"

"Ήταν από τους κορυφαίους παίκτες τού Άρη κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά της τεχνικής κατάρτισης, της ταχύτητας, τους ομαδικού πνεύματος. Βοηθησε πολύ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να εξασφαλίσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η απουσία του ήταν εμφανέστατη όποτε δεν αγωνίστηκε, σίγουρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που χρειάζεται στον Άρη για την επόμενη περίοδο. Βέβαια αυτά τα γνωρίζουν καλύτερα ο προπονητής με τον πρόεδρο - Ο Καρυπίδης είναι από τους λίγους που γνωρίζουν τόσο καλά το ποδόσφαιρο και βλέπουμε πώς καταφέρνει και κάνει ανταγωνιστική ομάδα με λιγότερα χρήματα από άλλους άμεσους αντιπάλους".

"Μπορει στον Ολυμπιακό - Αξίζει πάνω από 1,5 εκατ. - Καλύτερος από Ονιεκούρου - Με αυτούς ταιριάζει στη 11άδα"

Θεωρείς ότι μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό;

"Σίγουρα μπορεί να σταθεί και σε ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Βέβαια φέτος και ο Άρης θα έχει αυξημένο πρόγραμμα, αν βρεθεί στους ομίλους του Κονφερενς Καπ, κι αυτό από μόνο του δείχνει πόσο σημαντική είναι η παραμονή του".

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αν προχωρήσει η μεταγραφή, θα είναι για ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

"Αξίζει και 1,5 εκατ. ευρώ και παραπάνω, αλλά αυτά τα κρίνει ο Καρυπίδης. Αλλά είναι καλή πρόταση, αν υπάρξει επίσημα, για να μπει ένα σημαντικο ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ. Ο Καρυπίδης είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, έχει βάλει αρκετά χρήματα και ο ίδιος άλλωστε. Κάνει σωστές επιλογές σε πωλήσεις και αγορές".

Με ποιον θα ταίριαζε να παίζει στον Ολυμπιακό;

"Γνωρίζει καλύτερα ο Μαρτίνς, που είναι από τους καλύτερους προπονητές που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι με τον Ελ Αραμπί, τον Φορτούνη και τον Μασούρα θα μπορούσαν να ταιριάξει καλά".

Θεωρείς ότι είναι καλύτερος από τον Ονιεκούρου, που όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό;

"Πιστεύω πως είναι καλύτερος και μπορεί να σταθεί άνετα σε ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Σίγουρα αν αποκτηθεί θα βοηθήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για μπακ 2 εκατ. - Αποθέωση από Σάντος - Deadline και... μούφες για Γκατσίνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags