Η πρώτη ηχηρή προσθήκη στην ΑΕΚ, μετά την εκκίνηση ενός κύματος αποχωρήσεων παραγόντων από την ομάδα, ήταν η έλευση του Ράντοσλαβ Κουχάρσι, ο οποίος αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής και το όνομα του και κάποιοι συνέδεσαν το όνομά του με προσπάθειες από πλευράς κιτρινόμαυρων να “δέσουν” τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στην Αθήνα.

Θα υπάρξει και συνέχεια στη στελέχωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. «Φέρνει και άλλον» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της «Ώρας των Σπορ», η οποία αναφέρει, ότι ένα ακόμα δυνατό όνομα ετοιμάζεται να προσθέσει η ΑΕΚ στη διοικητική της πυραμίδα για τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Υπενθυμίζεται, ότι ο χορός των αποχωρήσεων στην ΑΕΚ, είχε ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου. Τί είχε γίνει τότε; Είχε παραιτηθεί ο Βασίλης Δημητριάδης.

Ακολούθησαν πριν μερικές ημέρες, ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο επί δεκαετίες φροντιστής της ομάδας, Νίκος Κορομηλάς και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιώργος Καλτσίδης. Εκκαθάριση είχαμε και στις Ακαδημίες, όπου είδαμε τον Ηλία Καλοπήτα, ο οποίος διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, να παίρνει τον δρόμο εκτός των Σπάτων.

Παράλληλα επιβραβεύτηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος για τη δουλειά του ως υπηρεσιακός τεχνικός στην πρώτη ομάδα και ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, ενώ αναβαθμίστηκε κατά την επιστροφή τους στις Ακαδημίες ο Ηλίας Κυριακίδης.

Θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Το σίγουρο είναι, ότι όλη αυτή η ιστορία έχει δημιουργήσει εντύπωση σε επικοινωνιακό επίπεδο. Γιατί είναι η πρώτη φορά που έγινε τέτοια επιχείρηση σκούπα στα εσωτερικά της ομάδας.