Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Νικολακόπουλος για Ολυμπιακό-Πασχαλάκη, αποκάλυψη Καρπετόπουλου - Τι "παίζει" με Τέγιο, Καζρί
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-31 14:38:00

Νικολακόπουλος για Ολυμπιακό-Πασχαλάκη, αποκάλυψη Καρπετόπουλου - Τι "παίζει" με Τέγιο, Καζρί

Sportdog Team
Νικολακόπουλος για Ολυμπιακό-Πασχαλάκη, αποκάλυψη Καρπετόπουλου - Τι "παίζει" με Τέγιο, Καζρί

Οι συζητήσεις με τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και οι μεταγραφικές εξελίξεις στο Λιμάνι. Τα νέα ονόματα που απασχολούν τους Πειραιώτες...

Εν αναμονή των (λογικά) ευχάριστων εξελίξεων για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στις μεταγραφικές περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών σχολίασε και την έντονη φημολογία για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, θέμα το οποίο διαβάσατε αποκλειστικά προ ημερών στο sportdog.gr. Ο Ευάγγελος Μίχος σας είχε αποκαλύψει ότι έγινε πρόταση και ραντεβού, αλλά και ότι πιθανότατα ο παίκτης θα καταλήξει στην Αραβία, από όπου έχει μία μεγάλη πρόταση. Ο Νικολακόπουλος τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι παραπάνω, ενώ ο Αντώνης Καρπετόπουλος προέβη σε μία αποκάλυψη για τον Έλληνα κίπερ. Σε αντίθεση με όσα έχει πει ο ίδιος ο παίκτης μέχρι τώρα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο Δικέφαλος του έκανε πρόταση για να μείνει, αλλά με συμβόλαιο 500.000 ευρώ, αν και φέτος είχε ετήσιες αποδοχές που έφταναν τις 750.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, για τον Ισπανό ακραίο επιθετικό της Μπέτις Κρίστιαν Τέγιο και τον Γαλλοτυνήσιο φορ της Σεντ Ετιέν Καζρί, ο Νικολακόπουλος ανέφερε πως πρόκειται για δύο ελεύθερους, γνωστούς και έμπειρους παίκτες που είναι υπό εξέταση.

Τέλος, για τη θέση του δεξιού μπακ μνημόνευσε εκτός από τα ονόματα των Μπάλντοκ και Κόουτο και αυτό του Γάλλου Ζούνιορ Σαμπιά που έμεινε ελεύθερος από τη Μονπελιέ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags