Facebook Pixel Έρχεται και δεύτερος Σιμάνσκι στην ΑΕΚ; - Τον είχε... μοσχοπουλήσει ο Κουχάρσκι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-05 17:06:00

Έρχεται και δεύτερος Σιμάνσκι στην ΑΕΚ; - Τον είχε... μοσχοπουλήσει ο Κουχάρσκι!

Sportdog Team
Έρχεται και δεύτερος Σιμάνσκι στην ΑΕΚ; - Τον είχε... μοσχοπουλήσει ο Κουχάρσκι!

Ένα νέο όνομα εμπλέκεται πλέον στη μεταγραφική επικαιρότητα του Δικεφάλου, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι.

Το όνομα του Σεμπάστιαν Σιμάνσκι συνδέει με την ΑΕΚ ο γνωστός Πολωνός ρεπόρτερ, Πιότρ Κοζμίνσκι.

Πρόκειται για διεθνή μεσοεπιθετικό της Ντιναμό Μόσχας και μάλιστα ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, είχε κλείσει τη μεταγραφή του από τη Λέγκια στον σύλλογο της Μόσχας έναντι 5.500.000 ευρώ το 2019.

Ο Σιμάνσκι αποχωρεί από τη ρωσική ομάδα λόγω του πολέμου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Νταμιάν Σιμάνσκι και συγκεκριμένα τον Μάριους Πιεκάρσκι.

Ο Σιμάνσκι έχει χρηματιστηριακή αξία 14 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt αλλά ο Κοζμίνσκι θεωρεί πως θα πάρει μεταγραφή με λιγότερα χρήματα και δεν αποκλείεται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι στην Ελλάδα.

«13 εκατ; Γνώμη μου με λιγότερα χρήματα. Και δεν θα με εκπλήξει αν ο παίκτης πάει στην ΑΕΚ», ανέφερε ο Κοζμίνσκι στο twitter και συμπλήρωσε πως «ας περιμένουμε, κατά τη γνώμη μου δεν θα κάνει μεταγραφή τόσο μεγάλου ποσού και όχι απαραίτητα σε “ουάου” κλαμπ της Ευρώπης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει τον Μεξικανό Μέσι ο Αλμέιδα! Μεταγραφή 15,4 εκατομμυρίων - Δεν είναι Λιβάι Γκαρσία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags