Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Με αυτόν τον επιθετικό θέλει να λύσει τα προβλήματα ο ΠΑΟΚ - Θέλει να έρθει στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-06 18:19:00

Με αυτόν τον επιθετικό θέλει να λύσει τα προβλήματα ο ΠΑΟΚ - Θέλει να έρθει στην Τούμπα

Sportdog Team
Με αυτόν τον επιθετικό θέλει να λύσει τα προβλήματα ο ΠΑΟΚ - Θέλει να έρθει στην Τούμπα

Μεταξύ αυτών των ποδοσφαιριστών, που αποτελούν μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ και βρίσκεται σε πολύ υψηλή θέση της λίστας του Ζοσέ Μπότο, για την πιθανή μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, είναι ο Κεϊτά Μπαλντέ, που ανήκει στην Κάλιαρι.

 

ΠΑΟΚ: Μεταξύ αυτών των ποδοσφαιριστών, που αποτελούν μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ και βρίσκεται σε πολύ υψηλή θέση της λίστας του Ζοσέ Μπότο, για την πιθανή μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, είναι ο Κεϊτά Μπαλντέ, που ανήκει στην Κάλιαρι.

Είναι επιθετικός, αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία, τόσο στο κέντρο της επίθεσης ως φορ, όσο και στα πλάγια, ως εξτρέμ, αφού είναι και γρήγορος, ο 27χρονος Σενεγαλέζος στην καταγωγή, αλλά με ισπανικό διαβατήριο και από ότι φαίνεται, όσον αφορά στην πιθανότητα μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, δεν είναι δύσκολη να πραγματοποιηθεί.

Αυτός που πρέπει να πάρει την απόφαση είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, δεδομένου ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Κάλιαρι έως το 2024, είναι ακριβός, αλλα ικανός και ο Ζοσέ Μπότο τον έχει στα υπόψη του, προκειμένου να αποτελέσει το “κερασάκι στην τούρτα” των μεταγραφών του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, έχει κάνει όλη την απαραίτητη προεργασία, προκειμένου να πετύχει να τον φέρει στην Τούμπα, υπό το καθεστώς του δανεισμού για ένα χρόνια, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι!

Από τη στιγμή που η Κάλιαρι δεν κατόρθωσε να παραμείνει στη Serie A, ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να αλλάξει περιβάλλον, καθώς το να αγωνιστεί στη Serie B, δεν αποτελεί… προτεραιότητά του!

Το… λεπτό σημείο της όλης ιστορίας, έχει να κάνει με το συμβόλαιό του. Εάν ο ΠΑΟΚ καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο που έχει με την Κάλιαρι και προβλέπει ετήσια αποζημίωση 1,5 εκ. ευρώ, τότε ο ποδοσφαιριστής θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και παράλληλα ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου!

Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να ανάψει το “πράσινο φως” ο Ιβάν Σαββίδης, σε μία περίοδο που ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να υπάρχει συγκεκριμένο πλαφόν στις μεταγραφές της ομάδας, που δεν ξεπερνά τις 700.000 ευρώ για τους επιθετικούς παίκτες και τις 500.000 ευρώ για τους αμυντικούς, με εξαίρεση τον Ίνγκασον, που πήρε συμβόλαιο 700.000 ευρώ.

Τη φετινή σεζόν, ο Μπαλντέ κατέγραψε 26 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της Κάλιαρι, ενώ πέρσι είχε 7 γκολ και 2 ασίστ σε 26 παιχνίδια με τη Σαμπντόρια. Στο παρελθόν δε, έχει 31 γκολ και 22 ασίστ με τα χρώματα της Λάτσιο, 16 γκολ και 15 ασίστ με τη Μονακό, αλλά και 5 γκολ και 2 ασίστ σε 26 ματς με την Ίντερ, ενώ είναι 36 φορές διεθνής με τη Σενεγάλη, με απολογισμό έξι τερμάτων!

Ο ίδιος ο παίκτης, θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, αλλά το “αγκάθι” είναι το οικονομικό και κυρίως οι απαιτήσεις της Κάλιαρι, γι αυτό και είναι σημαντικό να πετύχει δανεισμό του παίκτη για ένα έτος, ο Ζοσέ Μπότο και μετά, βλέπουμε.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags